Momentul în care Jorge a fost prins de soție că a înșelat-o. Ce a urmat și motivul pentru care a călcat strâmb VIDEO EXCLUSIV

Jorge i-a fost infidel soției

Invitat în cadrul emisiunii EGO Life by Dana Săvuică, Jorge a repovestit momentul în care și-a înșelat soția, cum a fost prins și ce a făcut apoi. Acesta a recunoscut că a fost o mare greșeală și de atunci nu a mai făcut-o.

”Când te respecți, nu mai rănești pe altcineva”

Jorge și soția lui, Ramona Prodea, sunt căsătoriți de zece ani și au un băiețel împreună. Relația lor nu a fost întotdeauna lapte și miere, iar artistul a recunoscut că au fost și perioade zbuciumate și a vorbit despre problemele pe care le-au avut în cuplu. Cei doi au mers la psiholog și separat, și împreună, iar acum au o căsnicie fericită.

Jorge a povestit, în cadrul ediției din această seară a emisiunii Ego Life, despre momentul greu pe care l-a traversat în relația cu actuala sa soție. Artistul a înșelat-o pe Ramona Prodea și a fost și prins. Ce-i drept, nu erau căsătoriți și o perioadă au fost despărțiți. Acum, Jorge este de părere că un bărbat care înșală caută, de fapt, validarea și le transmite un mesaj reprezentantelor sexului frumos.

”Eu nu mai condamn pe nimeni, mai ales că am făcut-o și eu, dar mai ales că fiecare avem experiențele noastre care ne maturizează. Majoritatea femeilor sunt cele care au fost înșelate și  mai nou bărbații spun că femeile sunt cele care înșeală. Mesajul meu pentru voi este că nu este despre voi. Bărbații nu înseală pentru că nu sunteti frumoase, minunate, își caută validarea, este vorba despre el. Este imatur și își caută maturitatea. Când te respecți, nu mai rănești pe altcineva”, spune Jorge, în emisiunea Ego Life.

Jorge, despre motivele care îi fac pe bărbați să înșele

Jorge, unul dintre cei mai curtați bărbați de la noi din țară, a afirmat că bărbații ajung să înșele pentru că nu se iubesc pe ei și nu se respectă, de aceea caută validare în ochii celuilalt. De asemenea, spune că se face o confuzie între sex și iubire, sex și acceptare.

”Când nu ai succes într-un domeniu poate îl găsești la femei când ai lipsuri cauți în altă parte. Nici nu știu să explic în cuvinte. Eu cred că este o tactică a ego-ului în care tu nu-ți dai seama că te iubești că trebuie să te iubești si cauți validare în ochii celuilalt. Ajungi la o un moment dat să înțelegi că, de fapt, tu ai o problemă că nu te iubești, și nu te respecți pe tine. În momentul ăla ajungi să cauți validare.

E o confuzie între sex și iubire, sex și acceptare. Noi, datorită acestui act sexual credem că suntem și iubiți și acceptați. Într-o relație de cuplu de ani de zile și încă ai pasiune și flacără, actul sexual este mai profund. Dar în momentul în care esti tânăr și neliniștit, sufletul încearcă să te ducă într-o direcție în care să înțelegi că trebuie să te iubești pe tine. Și te pune în situații să-ți arate calea cea bună”, a adăugat artistul.

Jorge a mai fost căsătorit cu Alina Laufer și au divorțat în 2012, după cinci ani de căsnicie. Cei doi o fiică în vârstă de 14 ani.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită pe pe www.ego.ro, Facebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *