Momentul în care viața lui Kate Middleton se va schimba radical. Va avea interdicții uimitoare: „Nu te plângi niciodată, nu explici niciodată”

De la trezitul de dimineață până la garderobă, totul va fi diferit
Momentul în care viața lui Kate Middleton se va schimba radical. Va avea interdicții uimitoare: „Nu te plângi niciodată, nu explici niciodată”

Viața lui Kate Middleton și a prințului William va trece prin noi schimbări. Așa cum, după moartea reginei Elisabeta a II-a, fostul prinț de Wales a devenit rege, conform ierarhiei următorul care va urca pe tronul Marii Britanii va fi prințul William. Acesta va fi momentul în care viața lui Kate Middleton se va schimba radical.

Momentul în care viața lui Kate Middleton se va schimba radical

Kate Middleton va devenit Regină Consoartă atunci când William va fi rege al Marii Britanii. Acest titlu regal vine la pachet cu avantaje, dar și cu multe responsabilități. Vor avea loc schimbări în ceea ce privește regulile pe care trebuie să le respecte Kate Middleton.

Kate Middleton nu va mai trebui să facă reverențe în fața nimănui decât a soțului ei, William, atunci când el va fi rege. Atunci ea va depăși în rang pe toată lumea, mai puțin pe soțul ei. În prezent, Kate Middleton se apleacă în fața „prințeselor de sânge”, care sunt născute în familia regală și nu devenite prințese prin căsnicie, ca ea. De menționat este faptul că atunci când soțul ei este în cameră, ea nu mai face reverențe în fața acestor prințese deoarece William le este superior prințeselor de sânge.

Atunci când prințul William va ajunge pe tronul Marii Britanii, Kate Middleton e posibil să preia mantra pe care o folosea Regina Elisabeta a II-a: „nu te plângi niciodată, nu explici niciodată”, scrie okmagazine.ro. Atitudinea aceasta a fost inițiată de Regina Mamă în anul 1936 și a fost preluată de Elisabeta a II-a. Astfel există șansa ca și Kate Middleton să o ducă mai departe atunci când va fi Regină Consoartă.

Regele și Regina Consoartă, treziți dimineața cu sunetul cimpoiului

Atunci când vor fi rege și Regină Consoartă, William și Kate vor fi treziți zilnic de sunetul cimpoiului. Cimpoierul Suveranului are o misiune clară: aceea de a-l trezi pe monarh în acorduri muzicale în fiecare dimineață din viața lui. Se va întâmpla în oricare dintre reședințele sale regale s-ar afla. Acest sunet se aude timp de 15 minute, începând cu ora 9:00. Este o tradiție care datează încă din anul 1843 și nu există șanse să se renunțe la acest ceas deșteptător.

Și garderoba lui Kate Middleton va suferi modificări atunci când soțul ei va deveni rege. Stilul său este deja accesibil maselor ca forme, nuanțe, croi sau materiale. Schimbarea a început deja deoarece prințesa preferă în ultima vreme elemente vestimentare mai sofisticate, arătându-se lumii mai matură și mai încrezătoare. Momentan nu se știe ce decizii se vor lua în privința ținutelor sale atunci când va deveni regină.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *