Momentul stânjenitor trăit de Andreea Esca. Ce a putut să facă vedeta Pro TV în fața socrilor săi. Chiar ea a povestit

Momentul stânjenitor trăit de Andreea Esca. Ce a putut să facă vedeta Pro TV în fața socrilor săi. Chiar ea a povestit

Andreea Esca și Alexandre Eram trăiesc o discretă și frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de două decenii și au împreună doi copii. Prezentatoarea știrilor Pro TV a dezvăluit însă că de-a lungul căsniciei a avut pare și de momente stânjenitoare. Unul dintre ele s-a petrecut chiar în fața socrilor săi. Iată ce a putut să facă vedeta.

Momentul stânjenitor trăit de Andreea Esca

Vedeta Pro TV a povestit un episod de la începuturile relației sale cu Alexandre Eram în care s-a simțit stânjenită față de părinții soțului ei. Ea a lăsat rușinea la o parte și a dezvăluit în ce încurcătură a intrat, atunci când a mers să își viziteze socrii, la Nisa. Andreea Esca a mărturisit că a ajuns acasă la ei cu mâna goală. Vina nu îi aparține însă în totalitate, întrucât bagajul se pierduse la aeroport.

„Era Alexia foarte mică, sunt vreo 20 și ceva de ani. Acum 20 și ceva de ani nu era mai nimic pe aici. Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat, și ce foloseam acolo, și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo.

Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Normal că nu știau părinții lui Alex să zică: au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală, știi?

Și, uite cum am ajuns, că la aeroport a venit valiza goală și aia plină, nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici? E un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală”, a dezvăluit, extrem de amuzată, Andreea Esca în cadrul podcastului găzduit de colega sa, Oana Andoni.

Ce au descoperit angajații aeroportului în bagajul vedetei de la Pro TV

Într-un final, situația s-a rezolvat. Prezentatoarea TV a reușit să își recupereze bagajul, nu înainte însă de a mai trece printr-un moment amuzant. Andreea Esca a fost sunată de angajații Aeroportului Otopeni să o întrebe dacă valiza îi aparține, iar pentru a confirma, aceștia au fost nevoiți să o deschidă și să se uite înăuntru. Nu mică le-a fost mirarea când au constat că în bagajul vedetei se găseau pantofi scumpi și lenjerie intimă de lux.

„Ei o desfăcuseră și-mi ziceau: pantofi Stella… Era ceva absolut superb. Sutien… Victoria! Și am zis, da, da, ăla e, închideți-l”, a mai relatat Andreea Esca.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *