Momentul surprinzător care a avut loc la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. De ce a fost închisă nașa cuplului într-o cutie, invitații au rămas uluiți

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat religios duminică, 30 iulie.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut parte de o nuntă ca în povești. Cuplul s-a cununat religios duminică, 30 iulie, iar petrecerea s-a ținut într-un local de lux, de pe malul lacului Buftea. Părinții spirituali ai celor doi au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, iar nașa a oferit invitaților un moment surprinzător: a ieșit dintr-o cutie în timpul petrecerii. Iată care este motivul pentru care ”Mama Natură” a fost nevoită să facă acest gest.

Momentul surprinzător care a avut loc la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu

A fost nuntă mare în showbiz-ul românesc weekend-ul acesta. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat religios la Mănăstirea Cașin din Capitală, duminică, 30 iulie, la doi ani după ce au spus ”Da!” în fața ofițerului stării civile.

Tot în 2021, cei doi au devenit și părinți. Soția prezentatorului TV l-a adus pe lume pe băiețelul lor, Tiago, la scurt timp după ce au făcut cununia civilă.

La evenimentul de ieri, mireasa a atras toate privirile. Ea a purtat o rochie albă, superbă, cu trenă, în timp ce Dani a optat pentru un costum de ginere negru cu trei piese și papion.

Citește și: Soția lui Dani Oțil recunoaște că a trecut prin clipe grele după ce a născut. „A fost o depresie. Atunci nu am vrut să o accept, dar da a fost” VIDEO EXCLUSIV

Micuțul Tiago a fost cavaler de onoare și s-a bucurat de o ținută asemănătoare cu cea a tatălui său.

Nașii au strălucit și ei în ținute de ocazie. Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu au fost părinții spirituali ai celor doi.

După cununie religioasă, care a avut loc în jurul orei 16:00, mirii, împreună cu restul invitaților, au mers către locația de vis de pe malul lacului Buftea. Acolo au făcut fotografii și s-au distrat împreună cu toți cei care au dorit să le fie alături în unul dintre cele mai importante momente din viața lor.

Mai mulți artiști de seamă au încins atmosfera, iar magicianul Robert Tudor i-a încântat cu prezența lui și numere sale magie.

Într-unul dintre ele a inclus-o și pe Roxana Ionescu. Nașa mirilor a fost introdusă într-o cutie, spre surprinderea celor prezenți.

Momentul surprinzator care a avut la nunta lui Dani Otil cu Gabriela Prisacariu. De ce a fost invitata nasa cuplului intr-o cutie, invitatii au ramas uluiti
Momentul surprinzator care a avut la nunta lui Dani Otil cu Gabriela Prisacariu

Discurs amuzat al lui Dani Oțil în fața invitaților: ”Dacă nu vă place ceva, nu mă interesează”

Din fericire, totul a ieșit ca la carte, iar cei doi miri au fost extrem de fericiți pe întreg parcursul evenimentului. Dani Oțil a vrut să accentueze acest lucru, așa că a ținut un speech în fața invitaților și le-a mulțumit pentru prezență.

Din discursul prezentatorului nu au lipsit glumele, așa cum reiese și din imaginile postate de colega sa de platou de la ”Neața cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru.

„Eu am făcut nuntă pentru mine, pentru soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva nu mă interesează. (…) Vreau să-i mulțumesc în primul rând soției mele pentru că mi-a dat o șansa la 40 și un pic de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc și părinților ei pentru că au făcut-o și au crescut-o, puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze, vă rog eu mult photoshopați-mă, vreau și eu de dimensiuni normale”, a spus Dani, la nunta lui.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *