Mona Nicolici și-a refăcut viața după divorț. Fosta prezentatoare TV s-a căsătorit în mare secret

Scris de: Dana Cazacu

18 Aug. 2022

În ultimii ani, Mona Nicolici a apărut din ce în ce mai rar în lumina reflectoarelor. Ea s-a retras din televiziune de mai bine de 15 ani. După ce a divorțat în secret de fostul său soț, acum Mona și-a refăcut viața. Fosta prezentatoare de televiziune s-a căsătorit cu chef Cezar Munteanu, împreună cu care se ocupă împreună de un restaurant.

Mona Nicolici s-a căsătorit în mare secret. Fosta prezentatoare de televiziune și-a refăcut viața după divorț

În anii 1990, Mona Nicolici era una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România. Cu toate acestea, în 2006, ea a decis că este momentul să se retragă din televiziune, iar în ultima perioadă s-a ocupat de alte proiecte. În prezent, Mona are propriul restaurant boutique, pe care l-a deschis împreună cu chef Cezar Munteanu.

Cei doi se iubesc deja de ceva vreme, iar nu cum mult timp în urmă au decis să își unească destinele. Dacă divorțul de fostul său soț a fost unul discret, la fel de discretă a fost și căsătoria cu cunoscutul bucătar. Deși este un chef foarte iscusit, Cezar a acceptat ca soția să îi fie singurul critic în bucătărie.

„Am învățat în ultimii 2 ani puterea lui ÎMPREUNĂ. Și că nu e nevoie de mulți pentru asta. Noi am început în DOI. Apoi s-au adunat oameni care iubesc experiența, care au vrut să ne cunoască sau care au avut curajul să încerce altceva. Așa s-a născut „one table concept”. Care adună la o singură masă, bucuria de a fi ÎMPREUNĂ, plăcerea unui gust rafinat și puterea poveștilor. Adică, experiența”, se arată într-o postare a lui Cezar Munteanu de pe Facebook.

Mona Nicolici și-a refăcut viața după divorț
Mona Nicolici și-a refăcut viața după divorț. Fosta prezentatoare s-a recăsătorit

Ce face Mona Nicolici la mai bine de 15 ani de când a renunțat la televiziune

A renunțat la televiziune în urmă cu mulți ani, iar acum este antreprenor și are și o emisiune la radio. În plus, fosta prezentatoare face un master și este bursieră, după cum susține chiar ea.

„Toată lumea crede că sunt jurnalist la Europa FM, dar eu am doar o emisiune acolo. Eu sunt antreprenor, consultant în sustenabilitate și CSR (n.red – Responsabilitate Socială Corporativă), am și un restaurant cu soțul meu.

Și sunt și la un master de Conservare a biodiversității, unde sunt bursieră”, a spus Mona Nicolici în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro.

Reamintim faptul că Mona Nicolici a fost căsătorită, din 1992, cu Mihai Nicolici, om de afaceri care deține un magazin de vinuri. Fosta jurnalistă și fostul său soț au împreună doi copii. Cei doi au decis însă să meargă pe drumuri separate, iar acum Mona s-a recăsătorit cu chef Cezar Munteanu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
8.6 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *