Cele 2 ingrediente din bucătărie, ieftine și eficiente pentru unghii puternice și sănătoase. Sunt de mare ajutor

Obține unghii sănătoase cu ajutorul remediilor naturiste din bucătărie.
Cele 2 ingrediente din bucătărie, ieftine și eficiente pentru unghii puternice și sănătoase. Sunt de mare ajutor

Cele 2 ingrediente din bucătărie, ieftine și eficiente pentru unghii puternice și sănătoase. Știai că poți avea unghii mai rezistente cu ajutorul remediilor casnice? Dacă te confrunți cu problema unghiilor casante, sunt câteva metode prin care poți scăpa de această problemă.

Cele 2 ingrediente din bucătărie, ieftine și eficiente pentru unghii puternice și sănătoase. Cum se folosesc

Un prim pas în îngrijirea unghiilor constă în alegerea cu atenție a dizolvantului de ojă. Evită dizolvantele care au în componență substanțe chimice. Acestea nu doar că dăunează pielii, ci pot contribui la fomarea unghiilor casante.

În loc să alegi dizolvantele clasice, alege un parfum mai ieftin care să aibă în componență un agent de îndepărtare a ojei. Pentru a menține unghiile puternice și sănătoase, iată ce ingrediente sunt de mare ajutor.

Suc de lămâie

Sucul de lămâie poate să ajute la strălucirea unghiilor și la îndepartarea petelor. Are în componență vitamina C, care contribuie la creșterea sănătoasă a unghiilor. Stoarce sucul unei lămâi și aplică-l pe fiecare unghie folosind un tampon de bumbac. Lasă-l apoi să se usuce, poți utiliza chiar și o felie de lămâie direct pe unghie. Repetă acest lucru de două ori pe săptămână, apoi folosește o cremă hidratantă bogată.

De asemenea, lămâia poate fi utilizată și în combinație cu alt ingredient util. Adaugă câteva picături de suc de lămâie la 2 linguri de ulei de măsline. Încălzește amestecul la microunde într-o cană timp de 15 secunde. Astfel poți crea o mască hidratantă pentru unghii, care poate fi masată și lăsată să acționeze timp de 30 de minute. Pentru rezultate mai bune poate fi lăsată și peste noapte. Beneficiile vor fi maxime.

Unghiile se pătează adesea și se îngălbenesc ușor din cauza lacurilor de unghii închise la culoare sau a nuanțelor foarte pigmentate. Lămâia este un bun remediu și pentru acest lucru. Lămâile au în componență o cantitate mare de acid alfa-hidroxi, care luminează și luminează fibrele unghiilor, în timp ce descompune orice pete rămase de pe unghie.

Mierea

Mierea combate creșterile bacteriene și fungice și poate ajuta la menținerea unghiilor și a cuticulelor hrănite și suple. Combină proprietățile hidratante ale mierii cu cele ale sucului de lămâie. Poți crea o mască de unghii cu miere și lămâie din 2 lingurițe de miere și câteva picături de suc de lămâie. Masează unghiile cu acest amestec timp de 15-20 de minute. Folosit cel puțin de două ori pe săptămână, acest tratament poate duce la unghii mai strălucitoare, puternice și cuticule moi.

Mierea este o modalitate foarte ușoară și naturală de a obține unghii strălucitoare. Beneficiile hidratante ale mierii pot să îmbunătățească vizibil calitatea generală a unghiilor și pot netezi acele zone mai aspre din jurul vârfului degetelor.

Citește și tendințe manichiură 2022. De ce toate femeile aleg naturalețea unghiilor în acest an. SPECIAL

 

9.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.