Emisiunea matinală de la Kanal D a lăsat-o pe Chef Patrizia Paglieri fără ieșirile în oraș: „Prietenii m-au scos din listă”. EXCLUSIV

Patrizia Paglieri are un program strict de când lucrează la emisiunea matinală.
Emisiunea matinală de la Kanal D a lăsat-o pe Chef Patrizia Paglieri fără ieșirile în oraș: „Prietenii m-au scos din listă”. EXCLUSIV

De aproape trei luni, chef Patrizia Paglieri face parte din echipa matinalilor de la „Dimineața cu noi” de la Kanal D. Ea este responsabilă cu preparatele din fiecare dimineață, cu rețetele inedite care să-i inspire pe telespectatori. Patrizia a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că această emisiune matinală i-a schimbat complet stilul de viață, iar de trei luni poate spune că nu prea mai are foarte mare activitate socială, căci gașca ei de prieteni are cu totul alt program.

Patrizia Paglieri, apariție de senzație la un eveniment monden

Patrizia Paglieri a cucerit publicul din România prin aparițiile ei unice, atât în calitate de Chef al unor show-uri culinare, cât și prin energia și buna-dispoziție de care a dat dovadă la emisiunile de tip reality-show. Patrizia este la fel de amuzantă și în viața reală astfel că mereu a fost înconjurată de prieteni. Prieteni cu care nu prea reușește să se mai vadă din cauza noului ei proiect TV. Pe Paglieri am întâlnit-o la un eveniment monden, după o pauză destul de lungă, într-o ipostază în care nu am văzut-o prea des.

„Am văzut că evenimentul de astăzi avea dress code „Colorful” și, sincer, nu am cumpărat rochia, pentru că știam că nu o să o mai port, ci am luat-o împrumut de la Kanal D. M-a ajutat stilistul. Am rugat-o să mă ajute cu ceva colorat. Am și eu în garderobă ceva colorat, dar foarte puțin, foarte puțin. Nici pijamalele nu sunt colorate, toate sunt pe alb, gri și negru. La mine pata de culoare a fost rujul roșu, nu ajunge? Se vede și mai bine. Dacă eram toată colorată și rujul, era prea mult, dar așa cu negru iese rujul în evidență”, a povestit amuzată pentru EGO.ro.

Cum reușește să nu se îngrașe având în vedere rețetele delicioase pe care le pregătește

La cei 51 de ani, Patrizia Paglieri se numără printre acele femei care continuă să arate impecabil și demontează mitul cum că toți bucătarii sunt supraponderali.

„Mai sunt și alți chefi slabi, dar eu chiar nu sunt slabă. Acum încerc să mănânc mai puțin seara. Ce să facem? Ca chef este greu să te abții, pentru că atunci când gătești trebuie să guști și se depune”, ne-a mai declarat Patrizia, completând că toți din echipa de la „Dimineața cu noi” au mare grijă la siluetă, deși ea le gătește zilnic. „Bursucu a slăbit 4 kilograme. Nici el nu mai mănâncă seara și face sport. George este foarte slab, Viviana, la fel. În curând o să fie și Bursucu foarte slab. Noi ne trezim la 4 și jumătate, așa că atunci când terminăm emisiunea la 10.00 pentru noi este prânz și ne este foarte foame la toți. Și dacă mănânci la 10.00 nu te îngrași pentru că apoi ai toată ziua să faci mișcare”.

„Nu am probleme cu trezitul, dar seara cad lată”

Deși pare că o țin numai într-o distracție si veselie, emisiunea matinală are totuși și punctele ei mai puțin plăcute. Pentru Patrizia, nu trezitul de dimineață este problema, ci faptul că seara nu mai rezistă să mai iasă în oraș cu gașca ei de prieteni, aceștia având cu totul un alt program.

„Nu am probleme cu trezitul de dimineață, dar seara cad lată. Prietenii m-au scos din listă. Nu mă mai sună prietenii. Eu la 9 și jumătate seara mă pun deja în pat. Dar e normal așa. Singura zi în care sunt mai activă seara este sâmbăta, că duminica este liber. Sâmbăta dimineața dorm mai mult și pot să dorm și duminica. Și ies sâmbătă seara, normal”, ne-a mai declarat chef-ul, care mărturisește că nu a avut niciodată un astfel de program, cu trezit înainte de răsărit. „Nu mai țin minte de când nu m-am mai culcat așa devreme. Cred că de la grădiniță. Eu am avut mereu restaurant și viața de restaurant este invers. Înainte de 2-3 noaptea nu am dormit niciodată. Dar îmi place și programul ăsta”.

Patrizia Paglieri și fiul său
Patrizia Paglieri și fiul său

„Când Francesco vine acasă, eu mă trezesc să mă duc la emisiune”

Cel mai câștigat din toată combinația asta este fiul ei, Francesco. Chiar dacă are 25 de ani, Patrizia obișnuia să se intereseze la ce oră vine din oraș și uneori îl aștepta trează acasă, doar să se asigure că a ajuns în siguranță. De trei luni însă lucrurile s-au schimbat complet căci tânărul iese în oraș la ora la care mama lui se bagă direct în pat.

„Într-o seară la 2.00, mă uit și Rocco (n.r. câinele familiei) era pe patul meu. Când vine el se duce la el în cameră. Și nu venise. Nici nu știu la cât a ajuns acasă. Nu-l verific, niciodată nu l-am verificat, dar mai mult stăteam cu grijă. El e și cuminte, are prietenii foarte ok și nu îmi fac griji. Acum când el vine acasă eu mă trezesc să mă duc la emisiune. Suntem pe invers”, a mai povestit amuzată Patrizia pentru EGO.ro.

Patrizia Paglieri este o mamă cool

Chiar dacă este o mamă cool, dovadă că au rezistat și au făcut o echipă foarte bună împreună la „Asia Express”, Francesco își dorește mai multă libertate din partea Patriziei.

„Când era mai mic eram mai agitată. Dar știi de ce? Pentru că eu îi dădeam mesaj și el de multe ori nu răspundea, iar eu intram în panică, sunam la prietenii lui, el mă certa. Și acum fac la fel, acum îmi spune că îl fac de rușine că are 25 de ani. E poveste lungă. Acum abia așteaptă să plec, să intrăm în concediu. Dar eu nu îl deranjez. În casă eu stau la etaj. Vrea să plec ca să facă petrecere acasă”, a mai completat vedeta Kanal D pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.