Monica Anghel a pornit un război împotriva celor care i-au furat imaginea după ce a slăbit. Artista este radicală: ”Zic că eu am slăbit cu picăturile lor!” VIDEO EXCLUSIV

Monica Anghel a observat că anumite site-uri fantomă au început să se folosească de imaginea ei
Monica Anghel a pornit un război împotriva celor care i-au furat imaginea după ce a slăbit. Artista este radicală: ”Zic că eu am slăbit cu picăturile lor!” VIDEO EXCLUSIV

Monica Anghel are o siluetă senzațională, fiind mândră de formele sale. Vedeta a avut ambiție și a slăbit într-un mod sănătos, ajungând să aibă un corp la care multe femei visează. Totuși, în mediul online au apărut mai multe fotografii, anumite site-uri fantomă folosindu-se de imaginea ei pentru a promova câteva produse de slăbit. Artista ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu a rămas indiferentă în momentul în care a observat ce se întâmplă.

Monica Anghel: “Se poate slăbi natural, doar că îți trebuie răbdare”

După ce a slăbit, Monica Anghel s-a confruntat cu diferite comentarii din partea internauților, unele frumoase, altele răutăcioase. Vedeta nu se supără pentru faptul că admiratorii ei își exprimă părerea, însă recunoaște că jignirile sunt neplăcute, mai ales pentru că există anumiți oameni care întrec măsura în mediul online:

“Este foarte greu ca oamenii să accepte o schimbare, orice fel de schimbare, cu atât mai mult la persoanele publice pe care le-au tot urmărit. Dar este OK, este părerea lor, este treaba lor ce cred despre cum eram înainte sau cum sunt acum. Important este că eu mă simt bine, despre asta este vorba. Eu mă simt perfect așa cum sunt. Mă rog, trebuie și ei să își exprime părerea. Ceea ce este neplăcut este că sunt unii care sunt obraznici, care jignesc. Ceea ce ar trebui să înțeleagă oamenii este că spațiul online este tot un spațiu public, ca și cum mergi pe stradă și înjuri un om. Omul respectiv cheamă poliția și celuilalt i se poate face dosar penal, eventual. Ar trebui să înțeleagă chestia asta.”

“Nu sunt bolnavă, cum au zis unii. Nici nu mi-am tăiat stomacul, nici nu am luat nu știu ce licori și picături”

Monica Anghel a transmis un mesaj, explicând că nu a recurs la o operație de mișcorare a stomacului și nici nu a luat picături pentru slăbit. Vedeta se bucură de o siluetă armonioasă, pe care a obținut-o într-un mod sănătos și natural, înarmându-se cu multă răbdare:

“Mănânc, nu este ca și cum stau nemâncată. Nu sunt bolnavă, cum au zis unii. Nici nu mi-am tăiat stomacul, nici nu am luat nu știu ce licori și picături. Mi-au furat imaginea și zic că eu am slăbit cu picăturile lor și cu pilulele. Se poate slăbi natural, doar că îți trebuie răbdare. Eu știu că este greu de crezut, dar se poate.”

Și-a contactat avocații după ce imaginea ei a fost folosită fără a-și da acordul

Monica Anghel a observat că anumite site-uri fantomă au început să se folosească de imaginea ei pentru a promova câteva produse de slăbit. Aceasta și-a contactat echipa de avocați, căci nu își dorește ca aceste reclame false să existe în continuare, mai ales pentru că unii fani pot comanda respectivele picături:

“Avocatele mele sunt pe fir, ca să zic așa. Vedem exact ce se va întâmpla.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *