Monica Anghel: „Toată viața am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic”. Ce a determinat-o să slăbească EXCLUSIV

Monica Anghel este de părere că artiștii trebuie să lase momentele dificile în spate atunci când urcă pe scenă

Monica Anghel nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta, care a fost înzestrată cu mult talent, a intrat în inimile fanilor săi încă de la primele apariții. De ceva timp, aceasta și-a schimbat total aspectul fizic, însă ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu avea nicio problemă cu kilogramele în plus pe care le avea înainte. Secretul constă în a ne iubi așa cum suntem, așa că ea nu pleacă urechea la gurile răutăcioșilor, care îi spun că acum nu arată așa de bine ca înainte, chiar dacă a slăbit foarte mult.

Monica Anghel, transformare totală. Ce spune despre iubirea de sine

Monica Anghel a fost prezentă la Gala Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală”, unde a primit premiul pentru Performanță vocală. Întrebată despre cel mai greu moment din toată cariera sa, vedeta ne-a dezvăluit:

“Au fost foarte multe momente complicate în carieră. Când spun asta, mă refer la toate festivalurile internaționale la care am participat. De fiecare dată când am plecat la un festival, am plecat cu gândul de a câștiga marele premiu, ceea ce s-a și întâmplat de fiecare dată. Au fost emoții extraordinar de mari, evident. Din fericire, am avut de fiecare dată capacitatea să mă adun, să îmi stăpânesc emoțiile și să fac în așa fel încât ele să devină constructive.”

Cum reușesc artiștii să urce pe scenă când trec prin momente dificile

Monica Anghel este de părere că artiștii trebuie să lase momentele dificile în spate atunci când urcă pe scenă. Indiferent de ce se întâmplă în viața lor personală, ei vin la un spectacol pentru a bucura publicul:

“Nu ai cum altfel, indiferent de ce se întâmplă acasă, pe stradă, cine te enervează, cine nu te enervează și așa mai departe. Când te duci acolo, trebuie să îți faci treaba ta. Astea sunt lucruri pe care le lași la o parte. De asta ești artist. Dacă urci pe scenă, urci pentru a bucura oamenii, pentru a le transmite emoție, nu pentru a-i încărca cu problemele tale. Atunci, nu este simplu, dar acesta este rolul nostru, ca să zic așa.”

“Este normal să apară tot soiul de genuri muzicale, eu nu sunt împotrivă”

Făcând o paralelă între industria muzicală de acum și cea din trecut, Monica Anghel a punctat că este normal ca totul să se schimbe:

“Este normal ca lucrurile să evolueze, este normal să apară tot soiul de genuri muzicale, eu nu sunt împotrivă. Așa funcționează lucrurile. Totul se schimbă, nu doar muzica. Totul se schimbă în jurul nostru, trebuie doar să avem înțelepciunea și echilibrul să acceptăm lucrurile acestea pentru că este normal să fie așa.”

Monica Anghel, despre cum a slăbit: “Nu, nu mi-am tăiat stomacul”

Monica Anghel a punctat că nu a slăbit printr-o operație, căci ar fi recunoscut acest lucru dacă s-ar fi întâmplat. Vedeta și-a schimbat silueta total după ce a sfătuit-o medicul, în urma operației la coloană. Totuși, ea se plăcea și înainte:

“Nu este niciun secret. Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot. M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc. Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot.”

“Fiecare om trebuie să se accepte așa cum e”

Vedeta ne-a explicat că fiecare trebuie să se iubească așa cum este, pentru că, până la urmă, ar fi plictisitor ca toți să arătăm la fel. Când vine vorba despre secretul său, marea artistă a explicat că mănâncă puțin și sănătos și face mișcare:

“Și ce fac? Mănânc foarte sănătos, mănânc foarte puțin, fac mișcare. Rețeta este aceeași, nu este niciun secret. Trebuie doar să ne dorim acest lucru. Dacă ni-l dorim, dacă nu ni-l dorim nu este niciun fel de problemă. Fiecare om trebuie să se accepte așa cum e. Ar fi, până la urmă, plictisitor să fim toți grași sau toți slabi sau toți să avem picioarele nu știu cum, sânii nu știu cum și așa mai departe. Ar fi plictisitor. Trebuie să ne acceptăm așa cum suntem, să ne respectăm așa cum suntem și să încercăm să avem o relație cât mai bună unii cu ceilalți.”

“Sunt foarte mulți oameni care acum îmi spun că arăt îngrozitor”

De asemenea, Monica Anghel ne-a dezvăluit că sunt mulți oameni care o critică acum, ținând cont de aspectul său fizic. Totuși, ea nu pleacă urechea la gurile răutăcioșilor, căci iubirea de sine este mult mai importantă:

“Sunt foarte mulți oameni care acum îmi spun că arăt îngrozitor, că arăt ca moartea în vacanță chiar a scris cineva. Mă rog, este problema lor, fiecare este liber să zică ce vrea, pe mine nu mă deranjează chestiunile acestea, ba chiar mă amuză foarte tare pentru că eu știu adevărul. Atâta timp cât eu mă uit în oglindă și îmi place de mine, este OK.”

Ce sfaturi are: “Să nu se mai uite fetele astea tinere pe rețelele de socializare pentru că marea majoritate a pozelor sunt lucrate, aranjate”

Mai mult, îndrăgita vedetă a explicat că fetele nu ar mai trebui să se uite pe social media, unde multe poze sunt modificate. Indiferent de aspectul fizic, dacă ne simțim bine în pielea noastră, ar trebui să ne trăim viața și să nu băgăm în seamă părerea oamenilor din jur:

“Despre asta este vorba, să nu se mai uite fetele astea tinere pe rețelele de socializare pentru că marea majoritate a pozelor sunt lucrate, aranjate. Realmente, să se bucure de viață, de fiecare clipă pe care o trăiesc, de prieteni, de familie, de natură, de tot ce le înconjoară. OK, dacă ai niște celulită, niște vergeturi, care este problema? Dacă tu ești OK cu tine, ce problemă are altcineva? Eu așa văd lucrurile. Mai departe, ce a spus, ce nu a spus, asta nu mă mai interesează, doar că asta este părerea mea despre tendința aceasta de a arăta perfect. Nimeni, dar nimeni pe lumea asta nu este perfect. Deci perfecțiunea nu există.”

8.6 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.