Monica Bîrlădeanu a dat cărțile pe față! Primele declarații după ce s-a spus că ar fi însărcinată. Nu a lăsat loc de interpretări

Ce a spus actrița.
Monica Bîrlădeanu a dat cărțile pe față! Primele declarații după ce s-a spus că ar fi însărcinată. Nu a lăsat loc de interpretări

Monica Bîrlădeanu a dat cărțile pe față! Actrița a avut o primă reacție după ce s-a speculat că este însărcinată cu copilul lui Valeriu Gheorghiță. Frumoasa brunetă a făcut anunțul așteptat de toți fanii săi. Iată declarația brunetei.

Monica Bîrlădeanu a dat cărțile pe față! Primele declarații după ce s-a spus că ar fi însărcinată

Întreaga poveste privind posibila sarcină a Monicăi Bîrlădeanu a plecat de la o remarcă făcută de cântăreața de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița la adresa actriței în cadrul programului special de Revelion de la Pro TV.

Citește și: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiţă au evitat să se afișeze împreună în vacanță. Detaliul care i-a dat de gol că sunt în același loc

În ediția specială moderată de Pavel Batoș și Raluka, actrița a fost întrebată ce planuri are pentru viitor, iar răspunsul ei a lăsat loc de interpretări.

”Eu îmi doresc de la 2024 o masă plină. Acesta este un lucru care, momentan, are sens doar pentru mine. Dar vă spun la sfârșitul anului viitor la ce m-am referit”, a spus Monica Bîrlădeanu fără a da însă prea multe detalii.

Cei prezenți au rămas uimiți de declarația artistei, moment în care Matilda Pascal Cojocărița a spus: ”E gravidă, e gravidă!”. Astfel, imediat au apărut speculații potrivit cărora Monica Bîrlădeanu ar fi însărcinată.

Vedeta a avut o primă reacție pe marginea acestui subiect, iar într-o postare pe contul personal de Instagram ea a negat că ar purta în pântece un copil.

”Oameni buni, știu că se tot scrie de ieri într-una, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an nou bun tuturor”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu

Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță, cel care a condus campania de vaccinare împotriva COVID din timpul pandemiei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi preferă să rămână discreți în ceea ce privește viața lor personală și nu se afișează împreună în mediul online.

Citește și: Dana Budeanu a înnebunit când a văzut pozele cu Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu. Ce i-a transmis medicului: ”Aşa tati!”

După ce s-a aflat despre relația dintre lor, gurile rele au spus că Valeriu Gheorghiță ar fi un bărbat însurat. Monica Bîrlădeanua a infirmat însă zvonurile, declarând că iubitul ei este ”liber de orice obligație”.

”Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație.

Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez”, spunea Monica Bîrlădeanu în urmă cuc eva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *