Monica Bîrlădeanu își ajusta rochiile fabuloase din „Vlad”, în funcție de secvență. „A fost un personaj unde stilul meu personal și stilul ei s-au suprapus absolut perfect” VIDEO EXCLUSIV

"Nu aveam o rochie de rezervă"

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai atrăgătoare femei din România, iar frumusețea acestui lucru este că totul vine natural. Conștientă de atuurile ei, actrița a știut mereu cum să le pună în evidență, fie că vorbim de viața de zi cu zi, de aparițiile la evenimente sau de proiectele artistice. Monica Bîrlădeanu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că are grijă de imaginea ei chiar și atunci când joacă într-un serial de televiziune, cel mai bun exemplu fiind serialul ”VLAD”, unde actrița și-a creat rochii special pentru aproape toate secvențele.

”Sunt printre puținii oameni care chiar vine la probă”

Pe Monica Bîrlădeanu am întâlnit-o la evenimentul anual organizat de Andreea Marin, Gala ”Nu există nu se poate”, în cadrul căruia a defilat pentru brand-uri a căror creații le-a purtat de-a lungul timpului. Printre cei pentru care a urcat pe scenă s-a numărat și designerul Andreea Mărcuța, cea care i-a creat cele mai multe rochii, multe dintre ele făcute special pentru serialul ”VLAD”.

”Înainte să fie muză și să mă ajute așa în toate proiectele minunate pe care le facem împreună, îmi este prietenă, și nu este nimic complicat cu ea. În primul rând că ne cunoaștem de atâția ani și ne știm stilurile, știu exact ce îi place, ce culori, ce croit. Totul este foarte ușor cu ea. Iar cu Monica mă aud dimineața, prânz, seara, noaptea, oricând avem nevoie una de alta”, ne-a spus designerul Andreea Mărcuța despre relația pe care o are cu actrița.

La rândul ei, Monica Bîrlădeanu recunoaște că se numără printre acele persoane care țin foarte mult la modul în care se așează o piesă vestimentară creată pe propriile mărimi și că merge regulat la probele impuse de designer.

”Să știi că vin la probe. Sunt, cred, printre puținii oameni care chiar vin la probă. Adică preferă să fie făcut totul perfect pe mine, să pice pantalonul perfect pentru că în felul ăsta ajuți pe toată lumea, și pe tine, și brand-ul în sine. În plus mi se pare că nu aș vrea niciodată, din cauza mea, că nu am reușit eu să ajung la probă, să aibă o reprezentare incorectă a măestriei cu care Marquise face hainele. Mi se pare că trebuie să fii acolo ca totul să iasă țiplă”, ne-a explicat Monica Bîrlădeanu.

Citește și: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, noul cuplu din showbiz. „El e un bărbat divorțat de ceva vreme”. Declarații și detalii în EXCLUSIVITATE

Extrem de sinceră, actrița din serialul ”Groapa” recunoaște că nu are mărimi standard, ci că are și perioade când silueta ei suferă modificări, fie că ia în greutate, fie că reușește să dea jos mai mult decât își dorește.

”Deși ea îmi știe toate măsurile, în toate stadiile, noi mai punem un kilogram, mai scăpăm de două. Ideea de este că este nevoie mereu de o recalibrare pe noua siluetă sau pe perioada prin care treci. Andreea face treaba asta cu o mare dedicare și cu o mare perfecțiune”.

Monica Bîrlădeanu știe să fie delicată chiar și în filmele de acțiune

Dorind mereu să vină cu tușa personală și în proiectele artistice, Monica Bîrlădeanu a colaborat cu specialiști de fiecare dată, de cele mai multe ori fiind oameni pe care îi știa de ani buni și cu care are o conexiune aparte. Astfel că, pentru serialul ”VLAD”, a ales să lucreze cu unul dintre designerii români preferați, tocmai pentru că știa că îi poate cere tot felul de ajutări.

”Nu aveam o rochie de rezervă, dar îi spuneam înainte de trebuie să fac în rochia respectivă. Adică dacă trebuie să se desfacă ușor la spate pentru că aveam o scenă mai fierbinte, dacă trebuie să fac niște pași mai rapizi, să securizăm șlițul. Toate lucrurile astea au contat extrem de mult și să știi că în serialul ”VLAD” sunt niște rochii memorabile de care și acum mă întreabă lumea. Sunt absolut fabuloase. Cred că a fost un personaj unde stilul meu personal și stilul ei s-au suprapus absolut perfect 100%”, ne-a povestit actrița.

Fiind de față, designerul a confirmat cele spuse de Monica Bîrlădeanu, completând că de fiecare dată a fost o plăcere să lucreze cu ea, dar și o oarecare presiune pentru că piesele vestimentare trebuiau să se ridice la nivelul actriței.

”Într-adevăr vine la probe și este un om parolist înainte de toate și care este acolo tot timpul. Tocmai pentru că este și perfecționistă și îi place să arate într-un anumit fel. Arată tot timpul într-un anumit fel așa că și noi trebuie să ne ridicăm la nivel și tot timpul să-i livrăm totul în stilul ei”, a mai declarat designerul Andreea Mărcuța

Citește și: Monica Bîrlădeanu și-a găsit locul unde se simte acasă. ”În State am schimbat 7 case în 13 ani” VIDEO EXCLUSIV

Culmea este că Monica Bîrlădeanu nu se declară vreo împătimită a modei, nu crede că are vreun stil vestimentar ieșit din comun, însă cei care i-au urmărit cariera o pot recunoaște oricând după rochiile elegante pe care le afișează la diferite evenimente.

”Stilul meu care mi se pare că nu este ceva foarte complicat. Îmi plac proporțiile, îmi place geometria, îmi place să am geometrie, dar în același timp îmi plac foarte mult și aplicațiile foarte complicate și care înnobilează, care te duc cu gândul la o viață așa bourjois. Ea combină foarte bine toate lucrurile astea în creațiile ei, dar ce mi se pare cel mai important este că este atât de rar să găsești pe cineva care găsește proporția. Adică ce balansăm atunci când vine vorba de bust, de talie, de șold ca să se creeze de fapt o siluetă absolut perfect proporționată. Tot ce este disproporționat ți se pare că este ceva îneregulă, dar nu știi ce”, ne-a explicat actrița.

Monica Bîrlădeanu nu este familiarizată cu podiumurile de modă

Dat fiind faptul că mereu a mizat pe naturalețe, din toate punctele de vedere, multe brand-uri și-au dorit să-și asocieze imaginea cu ea. Astfel că, lumea trăiește cu impresia că de-a lungul timpului Monica Bîrlădeanu a cochetat și cu modelingul. Lucru total fals, căci la Gala ”Nu există nu se poate” organizată de Andreea Marin, a fost pentru puținele dăți când a fost în poziția de model.

”De defilat nu am defilat la viața mea. Lumea are această senzație, dar eu am defilat de vreo două ori în viața mea. Eu nu am fost niciodată model de podium. Am fost model de publicitate, ăsta a fost punctul meu forte, în fața camerei. Mie mi se pare că nu am și nici colegele mele frumoase și superbe, această presiune, presiunea modelului. Suntem femei în toată firea, avem corpuri de femeie, suntem însă niște femei care își apreciază și își onorează femininatea și brand-urile care reușesc foarte bine să exprime asta, să potențeze feminitatea din noi”, a explicat Monica Bîrlădeanu pentru EGO.ro.

Designerul în ale cărui creații urma Monica Bîrlădeanu să defileze a ținut să puncteze că nu a ales pentru momentul ei din cadrul Galei fotomodele în adevăratul sens al cuvântului, cu măsuri standard de podium, ci femei care să aducă în fața publicului femininate și eleganță.

”Cu atât mai mult, prezentarea o să fie altel pentru că nu avem modele, ci avem niște femei superbe și diferite. Frumoase, dar diferite, cu personalități diferite, iar asta mi se pare interesant”, a completat și Andreea Mărcuța.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *