Monica Bîrlădeanu rupe tăcerea despre relația cu noul iubit, Valeriu Gheorghiță: „Îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine”

Actrița a pus capăt speculațiilor

Scris de: Daoud Andra

13 Jun. 2023

Monica Bîrlădeanu rupe tăcerea despre relația cu noul iubit, Valeriu Gheorghiță: „Îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine”

La scurt timp după ce s-a aflat că formează un cuplu cu medicul militar Valeriu Gheorghiță, Monica Bîrlădeanu rupe tăcerea cu privire la relație. Actrița și-a obișnuit fanii să fie discretă în privința vieții personale, însă de data aceasta a simțit nevoia să vină cu lămuriri, după ce în presă au început să circule tot felul de informații.

Ce spune Monica Bîrlădeanu despre relația cu Valeriu Gheorghiță

În ultimii ani, Monica Bîrlădeanu a preferat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor și să nu mai vorbească public despre relațiile ei. În urmă cu puțin timp, s-a aflat că actrița formează un cuplu cu medicul militar Valeriu Gheorghiță. Cei doi au fost surprinși la un resort din Bulgaria, în timp ce se aflau în vacanță.

Citește și: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, noul cuplu din showbiz. „El e un bărbat divorțat de ceva vreme”. Declarații și detalii în EXCLUSIVITATE

În presă au început să circule tot felul de informații, cu privire la starea civilă a doctorului. Monica Bîrlădeanu a ținut să clarifice lucrurile și a transmis, într-un mesaj pe Instagram, că partenerul ei nu mai este căsătorit, așa cum s-a vehiculat.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez!”, a scris vedeta, pe Instagram.

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu, de fapt. Au fost împreună 11 ani: „Am fost logodiți la biserică”

Monica Bîrlădeanu rupe tăcerea despre relația cu noul iubit, Valeriu Gheorghiță: “Îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine”
Mesajul transmis de actriță

Cine este partenerul Monicăi Bîrlădeanu

Informația că actrița în vârstă de 44 de ani și medicul militar formează un cuplu a fost confirmată mai întâi de PR-ul vedetei, care a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro:

„Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă.”, a spus Aprilia Ivănescu.

Citește și: Cum arată mama Monicăi Bîrlădeanu. Este de o frumusețe răvășitoare, ai crede că sunt surori FOTO

Valeriu Gheorghiță, medicul alături de care a apărut recent Monica Bîrlădeanu, a fost coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva Covid-19. El este, de mai bine de un an, manager al Spitalului de Urgență prof. dr. Agrippa Ionescu, din subordinea SRI. Înainte de a prelua această funcție, a activat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central dr. Carol Davila.

Partenerul Monicăi Bîrlădeanu are 41 de ani și a fost căsătorit cu o fostă colegă de facultate, tot medic de profesie, însă au divorțat de ceva timp. Cei doi au doi copii împreună.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
7.3 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Test pentru cei mai inteligenţi oameni. O greşeală s-a strecurat în imaginea de la birou....
INCREDIBIL! Când ar fi început relația Simonei Halep cu milionarul mai mare ca ea cu...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Decizia luată de Regele Charles după ce a aflat că nora lui, Prințesa Kate Middleton,...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Scandal în Paradis: Jennifer Lopez și Ben Affleck la un Pas de Divorț?
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *