Motivul pentru care Adrian Nartea a refuzat proiectele departe de casă: “Este greu” VIDEO EXCLUSIV

Actorul își dorește să petreacă fiecare clipă liberă alături de Mara și Petra

Adrian Nartea i-a cucerit pe români în momentul în care a apărut în “Vlad”. După serial, el s-a ocupat de numeroase proiecte, însă și-a dorit, de fiecare dată, să rămână aproape de casă. Actorul ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care este motivul pentru care a luat această decizie.

Adrian Nartea: “Nu am acceptat proiecte departe de casă”

Întrebat dacă este de părere că oamenii o să îl asocieze mereu cu rolul din “Vlad”, Adrian Nartea a mărturisit:

“Nu pot să zic că mă urmărește, mă susține încă. Imaginea Vlad este una foarte mișto, care îmi place și pe care mi-am asumat-o. Vlad nu ar fi putut să fie fără Adi Nartea și eu nu aș fi ajuns aici fără Vlad. E cumva un sincron foarte bun pe care îl ducem mai departe. Nu mă deranjează că lumea mă recunoaște drept Vlad, chiar mă onorează. Chiar nu a fost nimic în rolul Vlad care să aibă ceva cu minus. Bine, lăsând faptul că este un rol și că o parte din oameni înțeleg că este un rol. Acum am mustață pentru că sunt Chiriac în “O noapte furtunoasă”. Apropo, ne vedem la teatru pe 13 martie și pe 27 martie, la TNB. Mai sunt alții care mă asociază cu Vlad, dar este același respect și aceeași admirație. E chiar mișto.”

De ce a refuzat să plece departe de casă

Adrian Nartea își adoră micuțele, pe care le are alături de Alina Fericeac. Actorul își dorește să petreacă fiecare clipă liberă alături de Mara și Petra, astfel că a refuzat proiectele care l-ar ține departe de casă. El consideră că este important să le observe în aceste momente, în care cresc și descoperă lumea:

“Paradoxal, după ce s-a încheiat Vlad am fost mai liber, am stat mai mult acasă. Am avut mai multe de făcut, dar o zi aveam treabă, o zi stăteam acasă. Când filmam pentru Vlad plecam la 5 dimineața, mă întorceam la 7-8 seara. Dacă lucram peste program, mă întorceam la 12 noaptea, a doua zi, de la 5 dimineața. Am avut perioade întregi și lungi când îmi vedeam fetele pentru că veneau ele pe platou, în vizită. Acum, în schimb, poate că sunt plecat o zi sau două, dar după o zi sau două sunt acasă. Încerc să le combin pentru că, sincer, îmi place foarte mult să le văd pe cele mici cum cresc. Acesta este și unul dintre motivele pentru care nu am acceptat proiecte departe de casă. Eu vreau să stau lângă fetițele mele, una are 2 ani, cealaltă 7 ani. Se întâmplă o dată în viață să le vezi cum cresc, cum te pupă, cum te iubesc.”

“Am zis că mai bine stau acasă”

Mai mult, întrebat dacă ar putea să își ia familia cu el, Adrian Nartea a explicat că acest lucru ar fi greu. De asemenea, până acum, actorul nu a primit oferte prin care să i se asigure și prezența fetelor din viața sa, astfel că s-a decis să se axeze pe proiectele aflate aproape de casă:

“Este greu să le iau cu mine, iar până acum ofertele nu au fost la pachet, au fost doar pentru mine. Și atunci am zis că mai bine stau acasă. Când o să crească puțin mai mari, o să putem să facem de toate de genul acesta.”

Ce face de Valentine’s Day

Chiar dacă muncește de Valentine’s Day, Adrian Nartea nu uită de partenera lui. Actorul ne-a mărturisit că o să o răsfețe cu un buchet de flori:

“Treabă, dar nu o să ezit să ajung pe la o florărie, dar nu mai ziceți la nimeni.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *