Motivul pentru care Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital: “Nu am știut că există așa ceva”. Ce diagnostic rar i-au pus medicii

Alina Pușcaș: “Făceam febră, am avut 41 cu 7”

Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital în urmă cu câteva zile, acolo unde a și rămas internată. Cunoscuta prezentatoare TV s-a confruntat cu febră foarte mare și dureri în zona șodului și a abdomenului. Pentru că nu trecea cu medicamentele pe care le-a luat acasă vedeta a decis să fugă la spital pentru a primi ajutor.

Motivul pentru care Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital: “Făceam febră, am avut 41 cu 7”

Alina Pușcaș a povestit pe rețelele de socializare cum dintr-o dată a început să se simtă rău și să facă febră de peste 40 de grade. Pentru că a văzut că simptomele nu cedează cu medicamentele pe care le lua de obicei în situații de acest fel, prezentatoarea TV a plecat la spital.

A fost internată imediat și timp de câteva zile a avut nevoie de perfuzii. Abia duminică și-a găsit puterea să vorbească și să le spună prietenilor de pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat.

„Nu am avut curajul până acum să vă fac un video, pentru că nu prea am avut putere. Am fost destul de căzută și de slăbită. Sunt încă aici, sunt tot conectată la perfuzii, doamne ferește… bine că nu e vorba de aparate. Azi, pentru prima oară, mă simt mai bine. (…)

Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți, când începuserăm să filmăm finala emisiunii, când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, undeva în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță.

Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc, fără să am o deteriorare a stării, pur și simplu, iar joi deja făceam febră… am avut 41 cu 7 și constant 40, 41 iar, iar 40, nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic pe care îl folosim în general când facem febră… nu mai era cazul”, a povestit Alina Pușcaș.

Ce diagnostic a primit Alina Pușcaș: “Se pare că sunt rare cazurile”

Medicii i-au pus Alinei Pușcaș diagnosticul de abces pe rinichi, ceva ce se întâmplă destul de rar, de care vedeta nici nu auzise până acum. Din fericire, starea ei de sănătate este mai bună acum, motiv pentru care le-a și povestit fanilor de pe Instagram ce s-a întâmplat.

Îmi reacționa pentru o oră și când mă ridicam din pat se activa îngrozitor de rapid. Am luat decizia să plec cât de repede, eram undeva la o cabană în afara Bucureștiului și am venit de urgență la Spitalul Militar din București și am făcut febră de genul ăsta, stăpânită mult mai bine pe perfuzii până ieri dimineață. Azi noapte a fost prima oară când nu am mai făcut febră, Doamne ajută. Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile”, a declarat Alina Pușcaș.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.