Motivul pentru care Alina Pușcaș a refuzat participarea la „Power Couple” și „Asia Express”: „Ar fi fost aproape imposibil” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a fost în cărți pentru ambele emisiuni

Alina Pușcaș este în familia Antena 1 încă din anul 2010, când a debutat în serialul ”Narcisa Sălbatică”. Astfel că, era mai mult decât previzibil ca producătorii de reality show-uri din cadrul trustului să-i facă diverse oferte. Alina Pușcaș a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că într-adevăr a primit invitația de a participa la ”Power Couple” și a fost chiar și în cărți pentru ”Asia Express”, însă de fiecare dată a trebuit să refuze.

Alina Pușcaș: „Pe 17 februarie încep sezon nou Te cunosc de undeva”

Oricât de aventurieri sunt ea și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, atunci când vine vorba de emisiuni de tip reality show sunt nevoiți să spună pas. Nu pentru că nu le-ar plăcea o astfel de provocare, ci pentru că timpul nu este neapărat cel mai bun prieten al lor, în plus, au acasă trei copii minori care au nevoie în permanență de supraveghere.

”Știam de conceptul ”Power Couple”. Am fost invitată de la început de producători împreună cu Mihai. Le-am spus că m-aș fi dus cu mare drag, chiar dacă nu știam exact conceptul, dar mi s-a explicat. Dar Mihai fiind medic stomatolog și având pacienți în tratamente ar fi fost aproape imposibil să plece o lună de zile. Dincolo de faptul că nu am fi știut ce să facem cu trei copii. Nu puteam să-i lăsăm pe toți trei în grija unei doamne care are o vârstă și atunci, din păcate, o să fim doar spectatori”, ne-a declarat Alina Pușcaș.

Citește și: Cum se menține în formă Alina Pușcaș la 38 de ani. Trucul la care apelează pentru o talie de viespe

De ce a refuzat participarea la Asia Express

Din același considerent nu pot pleca nici în ”Asia Express”. La acest reality show mai stau la bază și alte detalii, cum ar fi locurile în care se filmează emisiunea, destinații în care atât Alina Pușcaș, cât și Mihai Stoenescu nu se văd nici măcar în postura de turiști.

”La ”Asia Express” am zis nu. Dar știi de ce? Pentru că noi, înainte de ”Asia Express” ne tot întrebam dacă mergem în India vreodată. Ziceam că ce să căutăm în India, la mizerie, fără apă? Amândoi am convenit că nu vrem. Deși este tentant să zic așa nu ne dorim să ajungem în India”.

Alina Pușcaș se pregătește pentru sezon nou de ”Te cunosc de undeva”

Până una alta, Alina Pușcaș are parte acasă de propriul reality show, căci alături de trei copii mici și tot felul de animăluțe pe care le doresc micuții, nicio zi nu se aseamănă cu cealaltă.

”Nu mai mărim nimic. Aaa cu un animăluț ceva da, dar nu copil. Să mai faceți și voi ăștia care nu aveți. Am copii cuminți, dar să știi că părintele îi face cuminți. Dacă nu e să fie puși la punct când trebuie și eu sunt pentru, eu nu sunt pentru varianta să lăsăm copiii să facă ce vor. Copilul trebuie să aibă o direcție pentru că ei s-au născut fără direcție. Trebuie să le oferim noi. Mai târziu oricum or găsi ei variante să își dea seama care e bine care e rău. Nu contează. La început trebuie să le dăm una”, ne-a mai spus vedeta Antena 1, completând că își dorește să se oprească la trei copii și că nu au nici cel mai mic gând să mai mărească familia.

Citește și: Alina Pușcaș vrea să joace din nou în filme. Ce este dispusă actrița să facă pentru un nou rol: „Din păcate nu prea am acces acolo” VIDEO EXCLUSIV

În plus, aceeași atmosferă de reality o are și în cadrul filmărilor de la ”Te cunosc de undeva”. Au început deja filmările pentru un nou sezon și recunoaște că se distrează la maximum de fiecare dată când se revede cu colegii și concurenții.

”Pe 17 februarie începe sezonul 20, imediat după Valentine s Day. N-are nicio legătură, dar ziceam așa ca fapt divers. Începem sezon nou ”Te cunosc de undeva”. Nu o să fie un fel de ”Best Off” cum se așteapta toată lumea pentru că fugim de ideea asta pentru că lumea are senzația că este finalul. Nu. O să fie într-adevăr cu super echipe, o să fim pe multă energie. Am început deja cu multă energie și sper să o ținem, dacă ne țin picioare, până la final tot așa”, a mai completat Alina Pușcaș pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *