Motivul pentru care Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au divorțat. Avocata artistei a dezvăluit detalii importante

Ce mai au de împărțit cei doi în instanță

Scris de: Daoud Andra

09 Dec. 2022

Deși a trecut aproape un an de când Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au demarat procesul de divorț, cei doi încă nu s-au separat oficial. Procesul s-a prelungit mai mult decât se așteptau aceștia, iar următoare înfățișare urmează să aibă loc în luna ianuarie. Ce a dezvăluit avocata cântăreței cu privire la separare.

De ce nu au divorțat încă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

În luna ianuarie a acestui an, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au demarat procedurile pentru a se despărți. Vestea că divorțează s-a aflat abia câteva luni mai târziu, când artista a postat un mesaj pe Facebook, în care vorbea despre separare. Chiar dacă a trecut aproape un an de la demararea procesului, cei doi încă sunt, în acte, soț și soție.

Artista și designerul vestimentar trec printr-un proces de divorț complex, care se judecă în instanță. Sunt multe detalii pe care judecătorii trebuie să le stabilească, din acest motiv procedura este una de durată. Avocata Alinei Sorescu a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro că următoarea înfățișare urmează să aibă loc în ianuarie anul viitor, la exact un an de la depunerea actelor.

„Nu e un proces atipic. Nu vă pot oferi detalii, fiindcă există o confidențialitate avocat-client, dar nu e nimic ieșit din comun. Următoarea înfățișare pe fond e prevăzută pentru luna ianuarie a anului viitor. Urmăm pașii stabiliți de instanță”, a precizat avocata Nicoleta Popescu.

Motivul pentru care Alina Sorescu si Alexandru Ciucu nu au divortat
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți 12 ani

Cea mai dificilă etapă a procesului a trecut

Unul dintre cele mai controversate aspecte ale procesului de divorț a fost legat de custodia copiilor. La scurt timp după depunerea actelor, Alexandru Ciucu a cerut instanței să îi încredințeze lui cele două fetițe pe care le are cu artista. Magistrații au respins cererea și au stabilit custodia copiilor la mama lor. Aceasta a fost o victorie importantă pentru Alina Sorescu, care a răsuflat ușurată.

De altfel, avocata ei este de părere că acesta a fost cel mai dificil pas în procesul de divorț. Cei doi foști parteneri mai au de făcut partajul, însă reprezentanta legală a Alinei Sorescu nu a dorit să dea detalii despre averea pe care o au de împărțit. Presa a speculat că Alina Sorescu și soțul ei au de împărțit în jur de un milion de euro. Doar vila în care au locuit și în care stă acum designerul singur este evaluată la jumătate de milion de euro.

Artista și designerul vestimentar au format un cuplu timp de 14 ani, dintre care 12 ani au fost căsătoriți. Cei doi au împreună două fetițe, care au rămas în grija mamei lor după separare. Alina Sorescu și fiicele ei locuiesc în prezent într-un apartament în București, iar Alexandru Ciucu le poate vizita pe fetițe conform programului stabilit de instanță.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.