Motivul pentru care Andra și Raluka ar fi ajuns la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două artiste

Totul ar fi pornit din cauza evenimentelor

Andra și Raluka, două dintre cele mai apreciate artiste de la noi, ar fi ajuns la cuțite. Totul ar fi început din cauza unui chitarist pe care amândouă l-ar fi vrut aproape în aceeași zi, dar la evenimente diferite.

Motivul pentru care Andra și Raluka ar fi ajuns la cuțite

Raluka face parte dintr-un proiect muzical, Balkanic, de mai bine de trei ani, timp în care a avut o mulțime de concerte. Recent însă ar fi fost invitată la o nuntă, dar s-a lovit de situația de a nu avea chitarist. A apelat astfel la Ștefan Postoronca. Chitaristul a acceptat, însă a precizat că în aceeași zi mai are un eveniment și cu Andra, altă artistă care colaborează cu Balkanic. Potrivit cancan.ro, Andra s-ar fi simțit jignită atunci când a aflat că Ștefan Postoronca va merge după evenimentul ei la un alt eveniment alături de Raluka.

Astfel l-ar fi ținut pe chitarist peste program. Din acest motiv Ștefan n-a mai ajuns și la nunta la care cânta Raluca. Soția lui Cătălin Măruță i-ar fi reproșat lui Ștefan că vrea să o „traducă” profesional cu Raluka. În tot acest timp, Raluka a găsit o soluție și a folosit laptopul pentru a ține locul chitaristului.

Raluka, într-o relație cu un bărbat de 55 de ani

Raluka și-ar fi cunoscut iubitul, un bărbat în vârstă de 55 de ani, în timpul unei vacanțe în Mexic. Raluka a fost cazată în resortul de lux pe care el îl conduce. Bărbatul este de origine grec, a fost căsătorit și are patru copii. Chiar dacă între ei există o diferență de aproximativ 20 de ani, se pare că iubirea este mai presus de orice. Guy Kouris și Raluka s-ar fi gândit chiar și la căsătorie.

Chiar dacă afaceristul și-ar dori ca Raluka să se multe în Mexic, artista nu prea vrea să renunțe la cariera sa din România. Merge totuși des acolo pentru a fi alături de el.

Radu Groza, despre Andra și despre Delia, marile voci ale României

Radu Groza, cunoscutul impresar al vedetelor, a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro. Ce spune despre cele două mari voci ale României, Andra și Delia, răsfățatele premiilor de specialitate, cu piese în toate topurile. Potrivit lui, cele două sunt de departe cele mai bune artiste de la noi.

”Andra și Delia sunt de departe cele mai bune artiste. Cu Delia am avut contracte de exclusivitate, eu am contribuit și la lansarea trupei N&D. Cu Delia am avut contracte în 2005 și în 2006, atunci era artista mea. Cu Andra mă cunosc însă foarte bine, ea fiind din aceeași localitate cu mine, Câmpia Turzii. O știu de când avea 13 ani, avea super voce, i-am prevăzut un viitor strălucit, are o mare modestie și o mare capacitate de muncă. Andra și Delia nu au mizat pe sexualitate în concerte, și-au permis luxul să nu se dezbrace pe scenă. Ele au voce. Cu Delia o să mai colaborez, în curând, pentru un concert, dar sufletul meu e și pentru Andra”, a spus Radu Groza.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.5 39 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *