Motivul pentru care carnea și hârtia igienică se află în spatele supermarketului. Care este secretul, de fapt

Foarte mulți oameni se întreabă de ce sunt așezate așa produsele în supermarket
Motivul pentru care carnea și hârtia igienică se află în spatele supermarketului. Care este secretul, de fapt

Cu siguranță ați observat că aproape toate supermarketurile sunt organizate în același mod, pot exista mici diferențe între o companie și alta, dar în general sunt aproape la fel. Mai mult, poate chiar v-ați marcat în minte traseul fiecărei vizite în supermarket, dar v-ați întrebat vreodată de ce este așa? Ei bine, astăzi vom dezvălui motivul pentru care carnea și hârtia igienică se află în spatele supermarketului.

De ce care carnea și hârtia igienică se află în spatele supermarketului

Cei mai mulți dintre noi facem o listă pentru a merge să cumpărăm „doar ceea ce este necesar” și sfârșim prin a pleca cu o mulțime de alte lucruri la care nu ne-am fi gândit. Potrivit viviendoencasa.mx, totul se datorează unei strategii de marketing pentru oameni, de a cumpăra produse inutile și de a face cheltuieli excesive înainte de a ajunge la raftul cu produsele neapărat necesare.

Credeți sau nu, bonul nostru de cumpărături poate fi umflat de până la patru ori mai mult decât ceea ce credeam că o să cumpărăm, doar din cauza acestei inteligente strategii de marketing. Așadar data viitoare când vă faceți cumpărăturile puteți încerca să vă respectați cu strictețe lista și veți vedea o diferență între bonurile de la casă.

Ce produse luate din supermarket poți congela

Sucul de lămâie. Stoarce lămâile într-un recipient pentru cuburi de gheață și pune sucul la congelator. Dacă este necesar, ia sucul congelat și topește-l în cuptorul cu microunde, dacă nu ai timp să aștepți.

Ciocolata neagră. Topește ciocolata neagră alături de un amestec de lapte de migdale cu pudră de cacao, extract de vanilie și chipsuri de ciocolată neagră. Congelează acest amestec într-o tavă pentru cuburi de gheață, pentru a le folosi ca smoothie sau ciocolată caldă sau cu cafea.

Cafeaua. Îngheață niște cafea concentrată pentru a o utiliza mai târziu. Dacă este necesar, diluează cuburi de gheață de cafea pentru a bea cafea cu gheață.

Ce alimente să nu congelezi niciodată

Nu congela niciodată maioneza, roșiile proaspete, ouăle întregi, orezul sau mâncarea prăjită. Acestea nu se vor menține așa cum trebuie, majoritatea devenit neutilizabile după decongelare. Congelarea acestor alimente nu le salvează, ci le transformă în gunoi și garantat nu mai pot fi folosite.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8.4 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *