Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu-și poate ierta tatăl. Ce s-a întâmplat pe când designerul avea doar 16 ani: “Îmi este foarte greu”

Părinții lui au divorțat când el avea 16 ani
Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu-și poate ierta tatăl. Ce s-a întâmplat pe când designerul avea doar 16 ani: “Îmi este foarte greu”

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația cu părinții săi. Dacă pe mama lui o vede zilnic și se înțelege extrem de bine cu ea, nu același lucru îl poate spune și despre tatăl lui. Celebrul designer a dezvăluit motivul pentru care nu își poate ierta tatăl.

Ce spune Cătălin Botezatu despre tatăl său: „Îmi este greu să îl iert”

Cătălin Botezatu a declarat că părinții lui au divorțat când el avea vârsta de 16 ani. Dacă mama lui a preferat să rămână singură, tatăl său s-a recăsătorit de trei ori. Designerul spune că nu își poate ierta tatăl din cauza suferinței pe care i-a cauzat-o mamei lui. Acesta mărturisește că și-a dorit separarea dintre părinți din cauză că nu mai suporta să îi audă certându-se.

„Părinții mei au divorțat când aveam 16 ani, tata s-a recăsătorit de trei ori, însă mama nu și-a mai refăcut niciodată viața și îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei, care l-a iubit foarte mult. Pe mine nu m-a afectat foarte tare, așa cum am spus provin dintr-o familie înstărită și am avut parte de tot ce îmi doream la acea vârstă. Eu mi-am dorit această separare, pentru că nu mai suportam ca ei să se certe”, a spus Cătălin Botezatu pentru viva.ro.

Citește și – De ce nu își ajută Cătălin Botezatu copiii cu bani. „Eu am doi copii de care știu sigur”

Cum se înțelege Cătălin Botezatu cu mama lui

Cătălin Botezatu declară că mama lui merge zilnic la atelierul său și este persoana care are cea mai mare grijă de el. Chiar dacă pe tatăl lui îl vede mai rar, Cătălin spune că ține foarte mult la el.

„Cu mama mă văd în fiecare zi, vine la atelier și este persoana care are cea mai mare grijă de mine. Cu tata mă văd mai puțin, este un om mai încăpățânat, dar țin foarte mult la el”, a mai declarat Cătălin Botezatu.

Cât despre planurile sale, Cătălin Botezatu spune că majoritatea proiectelor sunt legate de fashion. Acesta pregătește colecțiile pentru Paris Fashion Week și New York Fashion Week. De asemenea, are și un proiect de televiziune, însă nu știe dacă va avea timp să se implice.

„Majoritatea sunt legate de fashion. Am câteva prezentări în țară, apoi voi avea show-uri la Dubai, la Abu Dhabi și Geneva. Am început să lucrez la cele două colecții pentru Paris Fashion Week și New York Fashion Week. Am și un proiect de televiziune, însă mă gândesc dacă voi avea timp să mă implic, având în vedere și proiectele imobiliare pe care le desfășor”, a mai spus designerul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *