Motivul pentru care Denise Rifai și-a dat demisia. Telefonul care a făcut-o să plece de la Realitatea TV VIDEO EXCLUSIV

A luat decizia în timpul unui apel telefonic
Motivul pentru care Denise Rifai și-a dat demisia. Telefonul care a făcut-o să plece de la Realitatea TV VIDEO EXCLUSIV

Denisei Rifai a părăsit postul Realitatea TV de mai bine de trei ani. A fost o decizie bruscă. Abia acum, după o bună perioadă de când lucrează la Kanal D, vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat. Mărturisește că a fost o decizie luată într-o secundă.

De ce a plecat Denise Rifai de la Realitatea TV: „Am decis și am spus că eu nu sunt de vânzare”

Denise Rifai a dezvăluit la Ego Life că decizia de a-și da demisia de la Realitatea TV a venit într-o secundă. Totul s-a întâmplat în timpul unui apel telefonic, atunci când i s-au cumunicat lucruri contrar principiilor sale de viață.

„Povestea vieții mele… eu când am luat decizia, a fost cea mai dureroasă, să plec din zona pe care eu o iubeam foarte mult, o zonă de confort… iubirea asta a mea pentru politică și pentru a face lucrurile să se întâmple. A trebuit să iau decizia de a-mi da demisia într-o secundă pentru că am primit un telefon care a fost contrar tuturor principiilor mele de viață. Am decis și am spus că eu nu sunt de vânzare orice ar însemna acest lucru, mi-am dat demisia pe loc, am sărit în gol, nu aveam nimic pregătit, nimic planificat”, a povestit Denise Rifai la Ego Life.

Cum a luat decizia să accepte propunerea Kanal D: „Mi-au dat lacrimile”

Denise Rifai a dezvăluit cum a venit propunerea din partea Kanal D și de ce a plâns atunci când a văzut proiectul. De mai bine de trei ani vedeta este prezentatoare la acest post TV și se declară extrem de mulțumită cu emisiunea pe care o moderează.

Au început negocieri cu mai multe televiziuni și Kanal D a venit cu acest proiect în care m-am regăsit. Din prima secundă în care l-am văzut mi-au dat lacrimile pentru că era acea femeie jurnalist care venea înapoi și punea întrebările ei oamenilor de putere din țara, din Turcia, țara de unde noi am adus acest format. Așa fac eu la 40, aduc oameni de putere, putere nu înseamnă doar putere administrativă, toate acele personalități pe care România le are, lume politică, lume sportivă, lume de showbiz. Oameni care au făcut ceva în viața lor, oameni care sunt recunoscuți, care au un public al lor.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică. Aceasta se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.8 27 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *