Motivul pentru care Dorian Boguță a amânat lansarea filmului „Încă două lozuri” cu o lună și jumătate. „Ce bine că nu am avut intuiția aia” VIDEO EXCLUSIV

Iată de ce s-a amânat lansarea filmului ”Încă două lozuri”!

La finele anului trecut, imediat după ce terminase filmările pentru „Încă două lozuri”, Dorian Boguță anunța că pregătește mare lansarea în luna septembrie a acestui an. Lucru care nu s-a întâmplat, data lansării fiind decalată cu o lună și jumătate. Producătorul și unul dintre protagoniștii filmului, Dorian Boguță, a explicat în exclusivitate pentru EGO.ro de ce a intrat cu filmul atât de târziu în cinematografe.

Lansarea filmului „Încă două lozuri”, amânată cu o lună și jumătate. Ce a declarat Dorian Boguță

Pățit de pe vremea când a lansat lungmetrajul ”Urma”, film care a stat doar 7 zile în cinematografe căci a venit pandemia și toată lumea a dost nevoită să se autoizoleze, Dorian Boguță și-a luat toate măsurile ca ”Încă două lozuri” să fie la fel de urmărit ca prima parte a filmului. Inițial filmul era programat să intre în cinematografe pe 15 septembrie, însă data a fost mutată pentru 27 octombrie.

„Ce bine că nu am avut intuiția aia și am mutat lansarea filmului în octombrie, pentru că cu toți am fost martori, a fost o toamnă atât de frumoasă și lumea cred că prefera mai mult să stea pe la terase, decât să vină la film.

De regulă, filmele se lansează când ușor se răcește afară, ca lumea să vină să se uite la film și să se mai încălzească. Așa că este bine ziua premierii și astăzi, pe 27 octombrie îi dăm drumul.

Doamne ajută să vină cât mai multă lume să râdă”, ne-a declarat Dorian Boguță, completând că și dacă vremea ar fi fost alta, nu ar fi reușit însă să rămână în parametrii stabiliți la terminarea filmărilor.

„Adevărul este că am avut niște întârzieri la livrabile ca să fie filmul terminat complet pentru data de 15 septembrie cum pusesem noi atunci data premierii. Dar totul se face spre bine și este mai bine că se lansează astăzi. E mult mai bine că mă uitam pe prognoza meteo și se răcește afară, iar asta este bine”.

Citește și Dorian Boguță face dezvăluiri inedite din culisele producției „Două lozuri 2”: „Patru personaje se regăsesc și în acest film: noi trei și mașina”. Ce rol va interpreta însă Mihai Bobonete VIDEO EXCLUSIV!

„Ne veți vedea pe noi trei și Dacia neagră”

Această ”întârziere” a fost însă de bun augur, căci astfel cei trei actori principali: Dorian Boguță, Alexandru Papadopol și Dragoș Bucur au putut să pună la punct montajul.

Producătorul de film ne-a mărturisit că una dintre marile temeri ai celor din industria filmului este aceea ca după montajul final să observe anumite greșeli și să fie în situația în care să nu mai poată repara ceva.

„Dacă se vede la premontaj, se repară. Dacă vedem la final nu mai avem ce să facem. Dar de regulă nu se întâmplă pentru că ne uităm de zeci, de sute de ori ca să fie totul pus la punct, până la ultimul moment.

Dar dacă ceva apare și nu se poate schimba pentru că s-a filmat deja și nu mai avem cum să schimbăm, lăsăm așa. Până la urmă nu există perfecțiune pe lumea asta. Și Soarele are pete”, a mai completat Dorian Boguță pentru EGO.ro, invitând în același timp ca românii să vină la filmul lui, mai ales că se anunță o continuare la „Două lozuri” și mai savuroasă.

„Ne veți vedea pe noi trei: Sile, Pompiliu și pe Dinel și Dacia neagră care de fapt nu se știe ce culoare e. O să ne vedeți și mai tinerei, bineînțeles. Cu 7 ani. Dar pentru asta trebuie să veniți la film să ne vedeți. Puteți să aduceți și copiii că este audiență generală, nu este nicio problemă. Vă garantez că o să plecați de la film cu mult mai mare dispoziție”.

Video: Mihai Robu

Citește și Când apare filmul ”Încă două lozuri” al lui Alexandru Papadopol. Au stabilit data exactă: ”Se anunță a fi o comedie bună”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *