Motivul pentru care Dorian Popa și Babs nu se mai afișează împreună. Ce decizie a luat Claudia Iosif după 11 ani de relație

Află motivul pentu care Dorian Popa și Babs nu se mai afișează împreună!

Dorian Popa și Claudia Iosif sau Babs, așa cum o mai cunoaște publicul, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de 11 ani de zile. Însă, cei doi nu s-au mai afișat împreună pe rețelele sociale de foarte multă vreme. Recent, chiar au apărut zvonuri că influencerul și iubita lui s-ar fi despărțit. Totuși, se pare că nu este vorba despre așa ceva. Iată de ce artistul și partenera lui nu se mai afișează împreună, de fapt. Bruneta a recunoscut acum totul!

Claudia Iosif, adevărul despre relația cu Dorian Popa. De ce nu se mai afișează împreună

Dorian Popa și Claudia Iosif, poreclită Babs, formează un cuplu de 11 ani de zile, dar a trecut ceva timp de când cei doi nu s-au mai afișat împreună pe rețelele sociale sau la evenimente.

În ciuda zvonurilor că nu ar mai fi împreună, focoasa brunetă a ținut să facă unele precizări în acest sens. ”Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat.

Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la 5 minute de casa noastră”, a declarat iubita influecerului pentru Cancan.

De unde au pornit zvonurile separării

La finalul lunii trecute, Claudia Iosif ar fi fost surprinsă în timp ce părăsea casa din Domnești a lui Dorian Popa. La acel moment, bruneta ar fi avut asupra sa mai multe bagaje, așa că toată lumea s-a grăbit să afirme că aceasta s-a despărțit de celebrul artist.

Ulterior, Babs a oferit explicația de mai sus. Prin urmare, aceasta și-a mutat doar atelierul în altă parte. Cele spuse de brunetă au fost confirmate și de Dorian Popa. Influencerul a mărturisit că lucrurile pe care iubita lui le-a scos din casă nu erau altceva decât obiecte pe care ea le ținea în atelier.

Citește și Ce a consumat, de fapt, Dorian Popa înainte de a se urca la volan. Ce arată raportul INML!

”Fiecare cu treaba lui”

Într-o postare pe rețelele sociale, Claudia Iosif a dezvăluit și motivul pentru care ea și Dorian Popa nu se mai afișează împreună. ”Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun.

Este părerea mea, nu știu dacă este valabil pentru toată lumea, pentru noi nu este ok. Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări, fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă.

Dacă îl urmărești pe Instagram pe Dorian o să vezi că el are temă și este doar el în poze. Și în al doilea rând, eu nu sunt un așa mare fan să mă pozez. Nu e felul meu de femeie. Și fug, sincer.

El a înțeles chestia asta și a respectat-o. Eu când fac poze fac atunci când vreau să-mi prezint hainele sau fac dacă am chef în momentul acela. De obicei nu prea sunt cu pozele”, a scris Babs în mediul online.

Citește și De ce a plecat Dorian Popa din țară, la scurt timp după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise. Cine e femeia care îl însoțește!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *