Motivul pentru care Irina Loghin nu consumă carne de Crăciun. “Este destul de dificil”

Motivul pentru care Irina Loghin nu consumă carne de Crăciun. “Este destul de dificil”

Motivul pentru care Irina Loghin nu consumă carne de Crăciun. Irina Loghin, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, are un obicei pe care îl păstrează cu sfințenie de zeci ani. Interpreta nu consumă deloc carne, nici măcar de Crăciun sunt pline cu bunătăți tradiționale, și spune că, deși îi este greu, acesta este secretul care o ține în formă la 83 de ani.

Motivul pentru care Irina Loghin nu consumă carne de Crăciun

Irina Loghin este una dintre vocile de aur ale muzicii populare românești. Însă de-a lungul timpului, pe lângă talentul artistic uriași, celebra interpretă a fost admirată și pentru calitățile sale fizice, fiind considerată de mulți una dintre cele mai frumoase femei din România.

Mai mult, au fost multe voci care s-au întrebat dacă nu cumva Irina Loghin a descoperit secretul tinereții veșnice, pentru că, și după ce a trecut de o anumită vârstă, trăsăturile i-au rămas neschimbate.

Cântăreața a dezvăluit recent că are anumite obiceiuri de care ține cu dinții, cu toate că îi este foarte greu. Unul dintre ele se referă la ceea ce mănâncă. Irina Loghin a mărturisit că meniul său este compus doar din fructe, legume și cereale.

„Fructe, legume şi cereale – asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer.”, a precizat Irina Loghin, potrivit Antena 3 CNN.

Totodată, pe lângă dieta pe care a adoptat-o, interpreta de muzică populară susține că și mișcarea joacă un rol foarte important în viața sa. Irina Loghin a mărturisit că nu ar putea renunța niciodată la acest stil de viață.

„În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume.”

De ce a renunțat Irina Loghin la carne

Irina Loghin a renunțat la carne de mai bine de patru decenii. Artista a povestit într-un interviu care a fost motivul pentru care a renunțat definitiv la acest aliment. Totul a avut legătură cu o toxiinfecție alimentară pe care a suferit-o în timpul unui turneu și în urma căreia a ajuns direct pe patul de spital.

Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… (…) Am comandat un grătar de vită. Am făcut o intoxicație mare… (…) M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus «țineți-mă că mă prăbușesc»… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.

Se întâmpla prin 79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale”, a povestit Irina Loghin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *