Motivul pentru care Leonardo DiCaprio nu are relații cu femei de peste 25 de ani. Ce spun psihoterapeuții

Motivul pentru care Leonardo DiCaprio nu are relații cu femei de peste 25 de ani. Leonardo DiCaprio s-a despărțit recent de fotomodelul Camila Morrone. Coincidență sau nu, relația celor doi s-a încheiat după ce frumoasa brunetă a împlinit 25 de ani. Psihologii au și o explicație pentru faptul că actorul nu reușește să aibă relații cu femei care depășesc această vârstă.

Motivul pentru care Leonardo DiCaprio nu are relații cu femei de peste 25 de ani

Leonardo Di Caprio, în vârstă de 47 de ani, este din nou burlac, după despărțirea de fotomodelul Camilla Morrone, cu care a avut o relație de 4 ani.

În iunie 2020, surse apropiate cuplului au declarat pentru People că DiCaprio „adoră să fie” cu actrița și că au petrecut tot timpul împreună în timpul carantinei din 2020.

Morrone a vorbit pentru prima dată despre relația cu celebrul actor în 2019, într-un interviu pentru publicația Los Angeles Times. Fotomodelul a abordat atunci și tema diferenței de vârstă dintre ei și a mărturisit că acest lucru nu are importanță pentru ea.

„Sunt atâtea relații la Hollywood – și în istoria omenirii – în care oamenii au diferențe mari de vârstă între ei. Cred că oricine ar trebui să poată avea o relație cu cine vrea să aibă o relație.”, a spus Camilla Morrone.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone
Leonardo DiCaprio și Camila Morrone

 

Toate iubitele lui DiCaprio au avut sub 25 de ani

Până acum, actorul a avut nu mai puțin de 24 de relații cu femei sub vârsta de 25 de ani. Prima iubită oficială a lui DiCaprio a fost Bridget Hall, cu care actorul a avut o relație din anul 1994. Pe atunci, Bridget Hall avea 20 de ani.

Printre fostele iubite ale lui DiCaprio se numără Gisele Bündchen, Amber Vallerra, Erin Heatherton, Bar Refaeli, Blake Lively sau Mădălina Ghenea, care în momentul în care au format un cuplu cu celebrul actor nu împliniseră vârsta de 25 de ani.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone
Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au fost împreună vreme de 4 ani

Ce spun psihologii

Pe când avea chiar el 25 de ani, Leonadro DiCaprio a trecut prin câteva evenimente neplăcute. În timp ce filma pentru celebra peliculă „The Beach”, în Thailanda, actorul a fost acuzat de presa thailandeză că prin prezența sa acolo a contribuit la deteriorarea locului. Mai mult, s-a scris și despre faptul că el ar fi lăsat o femeie însărcinată. Știrile au lăsat o amprentă puternică asupra starului de la Hollywood, care a declarat ulterior că le-a perceput ca pe o „înjunghiere a reputației” sale.

Psihoterapeutul Noel McDermott declara, în 2018, că lui DiCaprio îi va fi greu să aibă relații cu femei mai mari de 25 de ani, lucru care s-a dovedit a fi real.

„Leo a fost traumatizat de acele evenimente, așa că el crede că va trebui să fie cu o persoană care are vârsta pe care el o avea când i s-au întâmplat toate acele lucruri. În mod clar, acesta nu este un comportament sănătos – nu atât diferențele de vârstă, ci și natura repetitivă a relațiilor, care indică o problemă serioasă în formarea relațiilor intime”.

El a precizat pentru The Sun că DiCaprio nu dorește să aibă o relație matură de teamă să nu devină vulnerabil

„Modelul său sugerează că evită o relație matură, care îl poate provoca să fie autentic și vulnerabil”.

7.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.