Motivul pentru care Mihai Bobonete a fost dat afară de la nunta lui Dani Oțil. Abia acum s-a aflat: “Ai uitat?”

Mihai Bobonete: ”Cred că ai dat tu un telefon”

Scris de: Daoud Andra

15 Nov. 2023

Pe Mihai Bobonete și pe Dani Oțil îi leagă o prietenie strânsă, de mulți ani. Cei doi au colaborat și pe plan profesional, la un moment dat, când Bobonete avea apariții la Neatza cu Răzvan și Dani. Recent, actorul a povestit un episod care a avut loc vara trecută, la nunta lui Dani Oțil.

Cum a fost dat afară Mihai Bobonete de la nunta lui Dani Oțil

Mihai Bobonete și Dani Oțil au stat față în față la podcastul actorului de comedie, pentru a doua oară. Discuția dintre ei a scos la iveală unele detalii spumoase, pe care urmăritorii au fost surprinși să le afle. Bobonete a povestit, în stilul caracteristic, un episod care a avut loc vara aceasta, la nunta prezentatorului de matinal de la Antena 1. Mai în glumă, mai în serios, actorul din Las Fierbinți a spus că ultimii petrecăreți au plecat de la nuntă după ce i-au dat afară ospătarii.

”Ne-au dat afară ospătarii tăi, ai uitat? Tu ai plecat la 21:28, dar noi, mesenii, am mai stat până la 00. Dar cred că ai dat tu un telefon: Bă, băieţi, mâine tre’ să facem bani, să îi daţi afară pe beţivii ăia!”, a povestit Bobonete.

Citește și: Fotografia rară postată de Gabriela Prisăcariu cu Dani Oțil. Detaliul care i-a lăsat mască pe toți

Gabriela Prisacariu si Dani Otil
Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil și fiul lor, în ziua nunții

Cum i-a dat darul de nuntă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia civilă în urmă cu doi ani, înainte să se nască fiul lor. Vara aceasta, au decis să facă și nunta. Cei doi s-au cununat religios pe data de 30 iulie, într-o duminică, iar petrecerea a avut loc la un restaurant de lux, cu piscină, din București.

Tot în podcastul lui Mihai Bobonete a făcut și Dani Oțil o dezvăluire despre nuntă. Prezentatorul de la Neatza a spus că Bobonete nu i-a dat darul în plic, așa cum se obișnuiește, ci i-a transferat banii pe card.

”Masa mea a fost subţire, a venit şi naşul cu nişte oameni bazaţi, noroc cu ei, aşa am ieşit pe 0. Tu mi-ai dat bani pe Revolut, să fie urmăriţi bine. Bine că nu i-ai trimis pe numărul vechi.”, a spus Dani.

Citește și: Ce tatuaj special și-a făcut Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil. A dat dovadă de un gest suprem de iubire

Nașii cuplului Gabriela Prisăcariu – Dani Oțil au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. Cei doi au fost alături de ei și la cununia civilă, care a avut loc în mai 2021. Dani a mai povestit că bijuteria cu care s-a cununat a fost una foarte simplă și ieftină și a costat puțin peste 1.000 de lei.

”Verigheta mea a fost 1.100 de lei, spre disperarea soţiei, care a spus că nu putem avea ceva aşa ieftin în casă. Mi-a zis (n.r. bijutierul) că îmi face verigheta cum vreau eu”, a mai spus Dani Oțil.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *