Motivul pentru care prințul William și Kate Middleton nu pot lua masa cu copiii lor. Regula neștiută de la Casa Regală

Există o regulă a casei regale britanice care ne lasă muți de uimire.
Motivul pentru care prințul William și Kate Middleton nu pot lua masa cu copiii lor. Regula neștiută de la Casa Regală

Prințul William și Kate Middleton sunt părinți implicați în creșterea celor trei copii ai lor, Prințul George, de 10 ani, Prințesa Charlotte, de 9 ani și Prințul Louis, de 5 ani. Cu toate acestea, atunci când vine vorba să respecte regulile casei britanice, Prinții de Wales se supun de fiecare dată. Se pare că există o regulă strictă privind masa în familie. Iată care este aceasta!

Motivul pentru care prințul William și Kate Middleton nu iau masa cu copiii lor

Privilegiile de care se bucură membrii familiile regale sunt nenumărate. Cu toate acestea, titlurile regale vin cu o serie de reguli ce pot părea bizare pentru oamenii de rând.De exemplu, printre lucrurile pe care nu au voie să le facă membrii casei regale este să mănânce la aceeași masă cu copiii lor.

De exemplu, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, nu iau masa alături de părinții lor, Prințul William și Kate Middleton.

Darren McGrady, unul dintre foștii bucătari al familiei regale britanice, a dezvăluit pentru revista Harper’s Bazaar că copiiilor regali „nu le este permis să stea cu adulții la masă până când nu învață arta conversației politicoase”.

Bucătarul a mărturisit că și în timpul Crăciunului sau altor sărbători importante, copiii lui Kate Middleton au stat împreună cu bonele lor, în vreme ce adulții au cinat împreună.

Reguli stricte la casa regală britanică

„Copiii au mâncat întotdeauna în altă cameră până când au ajuns la vârsta la care se pot comporta corect la masa”, a explicat McGrady.

Când nu are de îndeplinit sarcini de muncă, Kate Middleton este o mămică foarte grijulie și implicată în creșterea și educarea copiilor ei. De multe ori, Kate a fost surprinsă gătind pentru micuții săi, precum paste sau pizza.

„Kate pune în practică ceea ce a funcționat la ea, în copilărie. Nu-și dorește o armată de angajați care să le ofere educație copiilor ei, vrea să se implice ea cât poate de mult în creșterea lor”, a dezvăluit un expert în educație.

Citește și: Cum își spun Prințul William și Kate Middleton în intimitate. Detaliul surprinzător care s-a aflat după 12 ani de căsnicie

În plus, și bonele copiilor au grijă ca aceștia să aibă o alimentație cât mai sănătoasă.

„Bonele regale controlează meniul celor mici și se asigură că copiii au parte de o alimentație echilibrată, care conțin nu numai preparate sănătoase, ci și diverse feluri de mâncare destinate adulților”, a ținut să mai precizeze fostul angajat regal.

Citește și: Noul plan al lui Meghan Markle de a distruge Familia Regală. Kate Middleton tremură de nervi

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *