Motivul pentru care Ramona Olaru a apelat la psiholog: „Mă ajută foarte mult”. Sunt aproape 5 ani de când merge la specialist VIDEO EXCLUSIV

De ce merge Ramona Olaru la psiholog?

Invitată în emisiunea Danei Săvuică, Ramona Olaru a recunoscut că de circa patru ani de zile merge la psiholog. De ce a simțit frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani nevoia unui ajutor specializat? Blondina a povestit fără nicio ezitare prin ce momente dificile trece.

Ramona Olaru a recunoscut totul. De ce merge vedeta la psiholog?

Nu mai este niciun secret că Ramona Olaru a avut o copilărie grea, marcată de multe lipsuri. Și cum asta parcă n-ar fi fost de ajuns, mai târziu, vedeta a trecut și prin numeroase eșecuri în dragoste.

În urma unei despărțiri, însă, asistenta TV a luat o decizie ce avea să-i schimbe radical viața și gândirea. Blondina a decis să meargă la psiholog, ce-i drept la recomandarea fostului său partener de la acea vreme.

”După un anumit eșec într-o relatie, da. De fapt, oarecum, partenerul de la vremea respectivă tot repeta, ”ai probleme grave ar trebui să mergi la psiholog”.

Și atât de mult a repetat încât m-am gândit că trebuie să o fac, și am simțit nevoia să-i mulțumesc ulterior.”, a mărturisit Ramona Olaru, în emisiunea Ego Life.

Ramona Olaru, Bianca Pescaru si Dana Savuica
Ramona Olaru, Bianca Pescaru si Dana Savuica

”Mă ajută foarte mult”

Au trecut aproape cinci ani de la momentul luării acelei decizii, iar Ramona Olaru este extrem de mulțumită. Asistenta TV spune că a înțeles foarte multe lucruri și asta datorită ședințelor pe care le-a făcut. Însă, vedeta recunoaște că nu este pe deplin vindecată.

”Merg la psiholog de 4-5 ani deja, mă ajuta foarte mult. Mi-am dat seama de foarte multe lucruri și le-am înțeles. Dar în continuare sunt foarte multe lucruri de neînteles, având în vedere tot ce s-a întâmplat în copilărie.

Îmi este destul de greu să ajung acolo. De multe ori nu reușesc, nu-mi dau voie și mă enervează când insistă doamna psiholog, acolo în ședințele de psihoterapie.”, a spus blondina, în emisiunea moderată de Dana Săvuică.

Totodată, Ramona Olaru a recunoscut că încă are anumite blocaje și că nu-și amintește momente din copilărie: ”De asta mă enervez și nu vreau să vorbesc despre lucrul respectiv. Nu reușesc să mi le amintesc, multe dintre ele nu ma las.”

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită pe pe www.ego.ro, Facebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Citește și Ego Life, ediția a 71-a. Dana Săvuică, Ramona Olaru și psihoterapeutul Bianca Pescaru discută despre traumele copilăriei, respect și căsătorie. Unde greșesc femeile în relație!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *