Motivul pentru care Roxana Blagu a decis să-l tundă scurt pe fiul ei. ”Mi-a fost destul de greu, dar am realizat că trebuie să fac acest pas” VIDEO EXCLUSIV

”Ca să-l dezvăț i-am luat diferite cozi din păr natural, peruci”

Roxana Blagu a fost în culmea fericirii atunci când a văzut că fiul ei, Sasha, are un păr frumos și sănătos precum al ei, dar mai ales ondulat ca al tatălui său, încât nu s-a îndurat să-l tund. Mult timp i-a lăsat să-i crească cârlionții și a avut grijă de podoaba lui. Asta până de curând. Roxana Blagu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că i-a fost extrem de greu să ia această decizie, însă a făcut-o pentru a-l dezvăța pe micuț de ticul de a se juca mereu cu părul.

Roxana Blagu și secretul părului său

Roxana Blagu a fost mereu admirată pentru părul ei lung și sănătos, astfel încât a fost o mare bucurie pentru ea atunci când a văzut că și fiul ei, Sasha, o moștenește. Era de așteptat oarecum să se întâmple asta, căci Roxana nu face nimic special pentru a avea un păr de invidiat.

”Îl tund ca să crească. Nu am din astea să mă tund la lună plină, în creștere, însă am pe cineva care mă tunde și știu că are mână bună. Nu știu asta cu perioadele, dar mă duc la aceeași persoană de ceva timp și are mână bună. Este și parte genetică, dar în ultimul timp, de când am realizat că este mai frumos cu el natural și am început să-l apreciez mai mult, că știți că am fost blondă, am fost roșcată, brunetă, toate culorile. Am realizat că nu am fire albe și că trebuie să mă bucur de naturalul meu cât pot, pentru că sunt norocoasă din punctul ăsta de vedere. Atunci am avut grijă de el”, ne-a povestit Roxana.

Citește și: Motivul pentru care Roxana Blagu nu îl lasă pe fiul ei să doarmă la grădiniță VIDEO EXCLUSIV

Unul dintre trucurile ei este acela că nu folosește dispozitive cu căldură pentru întreținerea părului, ci doar în situații excepționale, atunci când trebuie să se pregătească pentru un eveniment mai deosebit și are nevoie de un anumit tip de coafură.

”Nu pun căldură pe el. Doar la ocazii speciale, gen când îmi fac vreo coafură sau trebuie să-l întind. Când îl aranjez cu el mai cu volum, ondulat, am eu o chestie la rece și mi-l fac cu acel dispozitiv, un cordon din ăsta pe care îl pun pe păr și stau toată noaptea cu el. Dar în rest am grijă și ce produse pun și cred că cel mai important ca să-l mențin sănătos este să nu pun vopsea. Cât se poate. Sau să nu-l decolorez. Cam asta fac. Am un ulei. Mă ajută foarte mult acest ulei. Nu că îi fac reclamă, că l-am și postat pe Instagramul meu, dar din punctul meu de vedere este foarte important să îmi hidratez părul la vârfuri”.

Cum și-a distrus Roxana Blagu părul

În momentul de față încearcă să folosească vopsea cât mai puțin. Asta și pentru că nu are nevoie, dar și din cauza faptului că în adolescență a făcut unele greșeli, cum ar fi să-și ardă părul cu produse de decolorat.

”Clar. Acasă m-am vopsit prima dată. Cu oxidant, mi-am făcut șuvițe singură, după care m-am vopsit singură blondă. M-am tuns ani de zile. La început mă făceam cu ceva apă oxigenată. Cu asta m-am făcut prima dată, nu mai știu când, dar cred că eram prin clasa a 9-a”, a mai povestit Roxana Blagu pentru EGO.ro.

Vedeta ne-a mai spus că îi era teamă de reacția părinților astfel încât după ce și-a făcut primele șuvițe blonde, o bună perioadă de timp s-a chinuit să le ascundă.

”Bine că îmi făcusem niște șuvițe pe deasupra și le mai ascundeam când îmi prindeam părul și nu mă vedeau ai mei. Că mai aveam eu niște scheme. Plecam de acasă spre școală nemachiată și aveam niște vecini la etajul 2, mă opream la ei și îmi făceam machiajul. Seara când veneam mă demachiam”.

Roxana Blagu și-a tuns fiul din cauza unui tic

Ar fi vrut să se bucure și de cârlionții fiului ei însă din păcate această bucurie nu a durat prea mult, căci, de curând l-a tuns pe Sasha. Pe de-o parte regretă decizia luată, însă pe de altă parte este de părere că trebuia să facă acest pas acum, cât încă este mic, tocmai pentru a nu crește cu ticul de a se juca mereu cu părul.

”Cred că mai mult cu Andrei seamănă la acei cârlionți. Culoarea părului este de la mine. L-am tuns pentru că am avut o problemă cu el. Începuse să își facă un tic înainte de a dormi. Își lua părul și se juca cu el, îl învârtea pe deget până ajungea să tragă și să-l rupă. Atunci am realizat că trebuie să fac acest pas, destul de greu mi-a fost să-l tund, dar asta e”, a povestit Roxana Blagu pentru EGO.ro.

Încă nu a reușit să-l dezobișnuiască definitiv, căci Sasha apelează la părul ei atunci când simte nevoia.

”Nu l-am dezvățat că acum ia părul meu. Stau să-i citesc povestea înainte să adoarmă și adoarme cu părul meu. Știi cum sunt dimineața? De abia îmi mai descurc părul. Ca să-l dezvăț de chestia asta i-am luat diferite cozi din păr natural, peruci, să nu îmi mai ia părul meu. Am încercat toate variantele, dar simte, când e părul lui mami e a lui mami”.

Citește și: Roxana Blagu, adevărul neștiut despre modelul blugilor decupați de pe vremea Trident. Cum o pot îmbogăți acum VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *