Motivul pentru care Sorana Cîrstea a stârnit un val de ură pe internet. Cine îi sare în apărare: “Vreau să știe toată lumea”

Sorana Cîrstea, criticată de internauți

În aceste zile, Sorana Cîrstea este implicată într-un scandal uriaș, după ce a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram care a stârnit un val de ură. Jucătoarea de tenis a fost aspru criticată de către internauți, însă o persoană i-a sărit în apărare. Iată despre cine este vorba. Nimeni nu se aștepta la el!

Sorana Cîrstea, criticată dur de internauți

Sorana Cîrstea, în vârstă de 33 de ani, debutează miercuri, pe data de 5 iulie, la Wimbledon. Jucătoarea de tenis va juca la ora 13:00 cu Tatjana Maria, o jucătoare din Germania în vârstă de 35 de ani, iar partida se va disputa pe terenul 8 de la All England Club.

Însă, șatena nu se poate concentra pe deplin la meci, fiind implicată într-un scandal de proporții în aceste zile. Totul a plecat de la un mesaj controversat pe care aceasta la publicat, de curând, pe pagina sa de Instagram.

”Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, suna mesajul publicat de celebra jucătoare de tenis.

Ulterior, internauții au început să o critice pe Sorana Cîrstea, mulți dintre ei considerând că sportiva face referire la comunitatea LGBTQI+.

”Foarte dezamăgitor.

Sorana Cîrstea folosește platforma pentru a ne duce înapoi câteva decenii.

Sorana Cîrstea e homofobă.

Sorana ești un gunoi, având în vedere ce ai postat!

Cum ar fi s-o facem pe Sorana Cîrstea să se ducă înapoi la școală?”, au fost doar câteva dintre comentariile scrise de utilizatori.

Citește și Ce le făcea Serena Williams adversarelor în vestiar. Sorana Cîrstea: „Mă intimida foarte rău”!

Sorana Cirstea 3
Sorana Cirstea, imlicata intr-un scandal de proportii

Cine a sărit în apărarea Soranei Cîrstea

În apărarea Soranei Cîrstea a sărit imediat iubitul ei, Ion Alexandru Țiriac. Omul de afaceri a postat un mesaj în mediul online care, de asemenea, poate fi considerat controversat.

”2023 pe scurt. Vreau să știe toată lumea că sunt heterosexual! Așa că simțiți-vă liberi să mă lăudați pentru curajul meu incredibil!”, a fost mesajul lui Ion Alexandru Țiriac.

Citește și Imagini rare cu fiul cel mare al Ilenei Lazariuc și al lui Țiriac Jr. Cum arată Alexandru, la 14 ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *