Motivul pentru care Tudor Chirilă nu se însoară cu iubita sa, Iulia Mîzgan, deși sunt împreună de 11 ani. „Căsătoria nu poate garanta iubire nesfârșită”

Ce spune Tudor Chirilă despre o eventuală căsătorie cu iubita lui.
Motivul pentru care Tudor Chirilă nu se însoară cu iubita sa, Iulia Mîzgan, deși sunt împreună de 11 ani. Căsătoria nu poate garanta iubire nesfârșită

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. El are o carieră de succes nu doar în industria muzicală, ci și în telelviziune. Cu toate acestea, cântărețul a preferat să fie discret în ceea ce privește viața personală. Deși are o relație de mai bine de un deceniu cu iubita lui, Iulia Mîzgan, și doi copii cu aceasta, cei doi nu în plan să se căsătorească. Iată care este motivul pentru care Tudor Chirilă nu se însoară cu iubita sa.

Motivul pentru care Tudor Chirilă nu se însoară cu iubita sa

Tudor Chirilă are o carieră frumoasă și o viață de familie minunată. De 11 ani are o relație cu Iulia Mîzgan și au împreună doi băieți, pe Ivan și pe Petru. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în 2014, iar în 2016 a venit pe lume și cel de-al doilea copil al lor.

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. Artistul a preferat discreția în ceea ce privește viața personală, dar recent a făcut câteva dezvăluiri cu privire la motivul pentru care nu dorește să se însoare cu partenera lui.

Tudor Chirilă a precizat că, pentru el, căsătoria nu este atât de importantă și consideră că această instituție nu mai este un lucru reprezentativ în societatea de astăzi. Se pare însă că și iubita lui îi împărtășete părerile.

Juratul emisiunii ”Vocea României” preferă, în schimb, să se concentreze mai mult pe respectul și iubirea față de partenera sa.

”Pentru mine nu, nu înțeleg de ce (căsătoria, n. red.) ar fi un subiect tabu. Nu mi se pare că este o instituție care mai aduce ceva important. Cred că ar trebui să ne preocupe mai mult respectul și iubirea. Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită. Fiindcă ea a fost la bază un instrument social. Era un instrument social de care lumea, până la urmă, nu știu cât mai are nevoie. Nu cred că este obligatoriu să fii căsătorit ca să poți avea un parteneriat de-o viață, de exemplu. Mai ales că acum este reglementat parteneriatul și prin faptul că dacă ai o relație de peste opt ani, partenerul tău începe să aibă aceleași drepturi și la un partaj, și la împărțirea lucrurilor, dacă e să ajungem aici, în zona aceasta mai mercantilă a despărților. Genul acesta de evenimente nu ne plac nici mie, nici partenerei mele, iar aici ne-am potrivit”, a spus Tudor Chirilă, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ce educație le oferă Tudor Chirilă celor doi băieți ai săi

Tudor Chirilă a vorbit în trecut despre valorile după care își crește cei doi copii. El a precizat că le oferă băieților săi sufiecient de multă libertate, dar totuși încearcă să le impună anumite limite firești.

”Copiii mei îmi dau lecții în fiecare zi. Cred că toți copiii oferă lecții, dar trebuie să știi cumva să le accepți. Felul în care ei încep să privească lumea de foarte multe ori e o lecție și pentru noi, adulții.ncerc să îi cresc în spiritul valorilor pe care le-am primit și eu fără să fiu neapărat un tată excesiv de rigid și de sever. Dar încerc să impun niște limite și cred că fiecare copil are o anumită vârstă pentru a înțelege niște lucruri.De exemplu, unui copil de 2 ani e absolut OK să-i dai libertate totală, atâta vreme cât el nu poate înțelege conceptul de reguli”, a declarat Tudor Chirilă pentru Taifasuri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *