Motivul scandalului dintre Cristina Cioran și fostul iubit. “Am chemat Poliția”. De ce s-au luat la ceartă în plină stradă

Cristina Cioran și fostul iubit au ajuns la cuțite, după ce s-au despărțit în urmă cu aproximativ o lună. Un scandal-monstru a izbucnit ieri între actriță și fostul ei partener chiar în incinta locuinței în care cei doi au stat împreună. Mai mult, Cristina Cioran a chemat chiar și poliția. Iată de la ce a pornit totul.

De la ce a pornit scandalul dintre Cristina Ciran și fostul iubit

De aproximativ o lună de zile, Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce au anunțat că se căsătoresc. Vedeta a mărturisit recent că ea a fost cea care a dorit să plece de acasă cu copilul, în urma unor discuții cu partenerul.

În tot acest timp, între ei au existat mai multe certuri, dar aseară situația a degenerat. Actrița s-a întors la locuința unde a stat cu Alex pentru a-și lua lucrurile rămase. Inițial, fostul ei logodnic a fost de acord, însă, potrivit actriței, bărbatul s-a răzgândit.

Și cum vedeta nu avea cheie pentru a pătrunde în locuință, i-a solicitat fostului partener să îi deschidă ușa. Cei doi s-au întâlnit în fața casei, însă în cele din urmă, Alex Dobrescu nu a mai dorit să o lase pe fosta lui iubită să intre să își ia lucrurile. De aici, situația a escaladat, iar actrița susține că fostul partener a început să „facă urât”, așa că a chemat poliția.

„Mai aveam ceva de lămurit și mai aveam niște lucruri de luat. N-a vrut să mi le dea și a făcut urât. Avem niște lucruri de luat de acolo, de unde am locuit împreună și inițial a zis că mă lasă să vin să le iau, după care s-a răzgândit. Nu aveam cheie. Am chemat eu Poliția. Am mai vorbit… Habar n-am acum (n.r. cum rămâne cu lucrurile pe care le avea de luat din casa în care a locuit cu Alex Dobrescu)”, a spus Cristina Cioran, potrivit Cancan.

Motivul scandalului dintre Cristina Cioran și fostul iubit
Motivul scandalului dintre Cristina Cioran și fostul iubit

Citește și: „Cristina Cioran, prima reacție după ce și-a văzut fostul iubit sărutându-se cu o altă femeie. Totul s-a petrecut la scurt timp de la despărțirea lor

Motivul despărțirii dintre Cristina Cioran și iubitul ei

Într-un interviu pentru emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV, Cristina Cioran a vorbit desrpre motivele care au dus la despărțirea de Alex Dobrescu. Vedeta a mărturisit că între ei lucrurile au decurs într-un ritm alert, iar aceasta ar putea fi una dintre cauzele separării.

„Într-o relație care merge pe repede, dacă treci de primul an jumate, doi ani jumate, ea e bună. N-am trecut! Noi am fost împreună 2 ani și 4 luni, am făcut un copil, deci am ars niște etape. Poate că, dacă nu le ardeam așa repede pe toate, lucrurile erau mai bune. Dacă în momentul în care ceva se deteriorează într-o relație, iar tu simți, ca femeie, nu spui atunci pas, o să fie din ce în ce mai greu. Eu am așteptat, am sperat ca să se repare ceva, dar ceva odată stricat nu se mai poate repara, din păcate”, a spus ea, conform protv.ro.

În plus, vedeta a precizat că „au fost mai multe motive care s-au întâlnit prea des și prea mult și nu au mai putut fi ocolite”, așa că a fost nevoită să plece.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *