Mr. Bean a creat panică printre britanici. Au crezut că au fost invadați de ruși

Actorul Rowan Atkinson i-a speriat pe localnici cu focul de artificii organizat pentru aniversarea iubitei sale.
Mr. Bean a creat panică printre britanici. Au crezut că au fost invadați de ruși

Mr. Bean a creat panică printre britanici. Faimosul actor englez a organizat o petrecere de ziua iubitei lui în weekend în micuța localitate Costwold, iar focurile de artificii au fost confundate de oameni cu o invazie rusească. Animalele de companie au fost și ele traumatizate și au rupt-o la fugă, părăsindu-și cuștile în timpul evenimentului.

Mr. Bean a creat panică printre britanici. Oamenii au crezut că au fost invadați de ruși

Actorul Rowan Atkinson în vârstă de 67 de ani a organizat o petrecere aniversară în cinstea iubitei lui, actrița Louise Ford, care a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Evenimentul a avut loc sâmbătă la Hotelul Lucknam Park de lângă Chippenham.

Se pare că actorul britanic nu s-a putut despărți de rolul neîndemânaticului Mr. Bean și a provocat un haos în toată regula în rândul populației din împrejurimi.Departe de a fi un plan „viclean și subtil”, așa cum ar fi sperat intrigantul Blackadder al lui Atkinson, locuitorii din Colerne, unde se află cazarma Azimghur, s-au temut că Vladimir Putin și-a extins războiul din Ucraina și în Marea Britanie, potrivit Daily Mail.

Unul dintre ei a scris pe o pagină de Facebook că „a crezut sincer că baza este atacată”. Deși dministrația locală i-a avertizat pe oameni cu privire la petrecerea aniversară, inclusiv prin postări pe Facebook, mulți dintre ei au declarat că au fost luați prin surprindere.

Mr. Bean a creat panică printre britanici

„M-am gândit când a început „Doamne, rușii sunt aici”. Atât de tare a fost”

Un localnic a declarat că focurile de artificii de la eveniment, care a început la ora 22:00, „au sunat ca un grup de bombardiere grele care își lansează încărcătura”.

O femeie în vârstă de 35 de ani, mamă a unui copil care dormea când au fost lansate artificiile, a mărturisit că inițial a crezut că baza militară din apropiere a fost atacată.

„De fapt, la început a sunat ca și cum ar fi fost bombardamente, dar apoi am auzit împroșcarea artificiilor și dintr-o dată a căpătat sens. Am fost la nopți de focuri de tabără, bineînțeles, așa că știu cum sună, dar când a început noaptea trecută a fost incredibil de tare.

S-a întâmplat imediat după ora 22:00, ceea ce a fost mai târziu de când au spus că va fi. Din fericire, fiul meu de un an nu s-a trezit

Sună destul de dezagreabil, dar chiar m-am gândit când a început „Doamne, rușii sunt aici” Atât de tare a fost”, a declarat femeia, potrivit sursei citate.

De asemenea, mai mulți oameni au declarat că animalele lor de companie s-au speriat atât de tare de zgomotul produs de artificii încât au fugit din cuștile lor.

„Ne aflăm în Thickwood, iar cățelul nostru este încă inmărmurit”

7.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.