Mr. Bean a creat panică printre britanici. Au crezut că au fost invadați de ruși

Actorul Rowan Atkinson i-a speriat pe localnici cu focul de artificii organizat pentru aniversarea iubitei sale.
Mr. Bean a creat panică printre britanici. Au crezut că au fost invadați de ruși

Mr. Bean a creat panică printre britanici. Faimosul actor englez a organizat o petrecere de ziua iubitei lui în weekend în micuța localitate Costwold, iar focurile de artificii au fost confundate de oameni cu o invazie rusească. Animalele de companie au fost și ele traumatizate și au rupt-o la fugă, părăsindu-și cuștile în timpul evenimentului.

Mr. Bean a creat panică printre britanici. Oamenii au crezut că au fost invadați de ruși

Actorul Rowan Atkinson în vârstă de 67 de ani a organizat o petrecere aniversară în cinstea iubitei lui, actrița Louise Ford, care a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Evenimentul a avut loc sâmbătă la Hotelul Lucknam Park de lângă Chippenham.

Se pare că actorul britanic nu s-a putut despărți de rolul neîndemânaticului Mr. Bean și a provocat un haos în toată regula în rândul populației din împrejurimi.Departe de a fi un plan „viclean și subtil”, așa cum ar fi sperat intrigantul Blackadder al lui Atkinson, locuitorii din Colerne, unde se află cazarma Azimghur, s-au temut că Vladimir Putin și-a extins războiul din Ucraina și în Marea Britanie, potrivit Daily Mail.

Unul dintre ei a scris pe o pagină de Facebook că „a crezut sincer că baza este atacată”. Deși dministrația locală i-a avertizat pe oameni cu privire la petrecerea aniversară, inclusiv prin postări pe Facebook, mulți dintre ei au declarat că au fost luați prin surprindere.

Mr. Bean a creat panică printre britanici

„M-am gândit când a început „Doamne, rușii sunt aici”. Atât de tare a fost”

Un localnic a declarat că focurile de artificii de la eveniment, care a început la ora 22:00, „au sunat ca un grup de bombardiere grele care își lansează încărcătura”.

O femeie în vârstă de 35 de ani, mamă a unui copil care dormea când au fost lansate artificiile, a mărturisit că inițial a crezut că baza militară din apropiere a fost atacată.

„De fapt, la început a sunat ca și cum ar fi fost bombardamente, dar apoi am auzit împroșcarea artificiilor și dintr-o dată a căpătat sens. Am fost la nopți de focuri de tabără, bineînțeles, așa că știu cum sună, dar când a început noaptea trecută a fost incredibil de tare.

S-a întâmplat imediat după ora 22:00, ceea ce a fost mai târziu de când au spus că va fi. Din fericire, fiul meu de un an nu s-a trezit

Sună destul de dezagreabil, dar chiar m-am gândit când a început „Doamne, rușii sunt aici” Atât de tare a fost”, a declarat femeia, potrivit sursei citate.

De asemenea, mai mulți oameni au declarat că animalele lor de companie s-au speriat atât de tare de zgomotul produs de artificii încât au fugit din cuștile lor.

„Ne aflăm în Thickwood, iar cățelul nostru este încă inmărmurit”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
7.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *