Mutare surpriză în televiziune! Vedeta Pro TV trece la Antena 1. Ce va prezenta

Mutare surpriză în televiziune! Vedeta Pro TV trece la Antena 1. Ce va prezenta

„Transfer” de senzație în media românească. Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la Pro Tv merge la „rivalii” de la Antena 1. Iată despre ce vedetă ese vorba și ce post va ocupa în trustul din Pipera.

Mutare surpriză în televiziune! Vedeta Pro TV trece la Antena 1

Este vestea momentul în mass-media românească. O cunoscută prezentatoare din cadrul Știrilor Pro TV se va alătura echipei Observator. Este vorba despre Ramona Păuleanu, care va reveni pe micile ecrane după doi ani de pauză. Fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV a fost până acum în concediu de creștere copil.

La noul său loc de muncă, jurnalista va ocupa aceeași poziție ca și la postul din Pache Protopopescu, respectiv prezentator Meteo. Ramona Păuleanu urmează să apară pe post începând cu săptămâna viitoare, informează paginademedia.ro. Soția celebrului avocat Adrian Cuculis nu a dorit să comenteze informațiile.

Până în prezent, cea care se ocupa de rubrica meteo de la Observator a fost Mihaela Donosă. Aceasta a anunțat însă de curând că va părăsi trustul din Pipera, printr-un mesaj public postat chiar pe pagina ei de socializare.

Mulţumesc, Antena 1! Atât de multe urcuşuri şi de coborâşuri, însă întotdeauna recunoscătoare. Foarte recunoscătoare pentru oamenii pe care i-am cunoscut şi care m-au susţinut. Ne vedem curând la TV!„, a scris Mihaela Donosă, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: „De ce a fost concediată Octavia Geamănu de Antena 1. „S-a încheiat coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea”. Motivul neașteptat invocat

Ramona Păuleanu părăsește Pro Tv după 10 ani

Timp de 10 ani, Ramona Păuleanu a fost o prezență constantă în jurnalele de știri de la Pro TV. În toată această perioadă, ea a lucrat atât ca reporter pe diverse domenii precum social și eveniment, cât și ca prezentator al rubricii Meteo.

Ramona Păuleanu este absolventă de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion, dar a urmat și cursurile Școlii de Televiziune. Înainte de cei zece ani de Pro TV, a lucrat aproape un an la Antena 1.

Citește și: „A semnat Mihai Bendeac cu Pro TV? Actorul a dat în sfârșit cărțile pe față. Cu ce se ocupă, după plecarea din Antena 1

Podcast de parenting cu Ramona Păuleanu

În urmă cu mai bine de doi ani, viața Ramonei Păuleanu s-a schimbat, după ce a devenit mamă. În aprilie 2021, vedeta a născut prematur gemeni, iar băiețelul a avut mari probleme de sănătate. Micuțul a fost intubat timp de mai bine de 6 luni, dar din fericire și-a revenit complet. Luca a contractat o bacterie intraspitalicească, iar părinții lui erau pe punctul de a-l pierde.

Recent, Ramona Păuleanu și fosta ei colegă de la Pro TV adrian Stere au lansat un podcast de parenting. „Creştem mari” este numele podcastului, care a adunat până acum, în cele aproape zece episoade, aproape 150.000 de vizualizări pe youtube.

În acest proiect video, cele două mămici pun pe tapet diverse subiecte de importanță pentru părinți, precum vaccinurile, infertilitatea, alăptarea și îngrijirea dinților.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *