Nea Mărin iese la pensie. Nepotul său, Alex Leonte, l-a dat de gol: „Dosarul l-a depus”. Se retrage celebrul coregraf din televiziune? VIDEO EXCLUSIV

Nea Marin se pregătește de pensie, însă Alex Leonte, nepotul său, ne-a dezvăluit că acesta nu poate să stea foarte mult fără activitate.

Alex Leonte își apreciază enorm unchiul, pe Nea Marin. Totuși, chiar dacă starul și-a depus dosarul pentru pensionare, dansatorul nu crede că acesta o să reușească să se liniștească, mai ales pentru că este un om extrem de activ. Atunci când vine vorba despre Liviu Vârciu, nepotul prezentatorului de televiziune ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că acesta face parte din familie.

Alex Leonte, despre Nea Marin: „Dosarul l-a depus, deci iese la pensie”

Nea Marin se pregătește de pensie, însă Alex Leonte, nepotul său, ne-a dezvăluit că acesta nu poate să stea foarte mult fără activitate. De asemenea, de-a lungul timpului, coregraful a fost destul de dur cu anumiți concurenți care au participat în emisiunile moderate de el, însă dansatorul a explicat că unchiul său este un adevărat perfecționist, astfel că are așteptări și mai ridicate atunci când vine vorba despre spectacolele sale:

„El iese la pensie, teoretic. Practic, niciodată nu o să iasă. Într-adevăr, a făcut vârsta de pensionare, vedem mai departe ce are de făcut. Dosarul l-a depus, deci iese la pensie, e OK. E blând cu concurenții. Unchiul meu e perfecționist, în general. Fiind berbec, nu exista să nu facă totul să fie ață atunci când avea un spectacol. Dacă nu era ață, era jale. Mâncai jar la propriu, nu altceva. Bineînțeles că avem amintiri și cu nuiaua, lucruri care se petrec și în ziua de astăzi. Acesta este el, acesta este felul lui de a fi, noi îl iubim extraordinar de mult și îl apreciem.”

Ce spune despre Liviu Vârciu: „Suntem o mare familie”

Fanii se bucură ori de câte ori îi văd pe Liviu Vârciu și Nea Marin împreună, mai ales pentru că aceștia s-au jucat, de-a lungul timpului, ca „șoarecele și pisica”. Alex Leonte nu a fost surprins de momentele amuzante pe care aceștia le-au avut în fața telespectatorilor. De asemenea, dansatorul a punctat că prezentatorul de televiziune are o relație apropiată cu familia coregrafului:

„Niciodată nu a fost o surpriză. Din prima clipă nu a fost o surpriză: „E perfect, a venit Liviu! Am scăpat noi, restul! Ia-l pe Liviu cu totul!”. Bineînțeles, ne știm, participă la mese în cadrul familiei noastre. Suntem o mare familie toți.”

Ce spune despre apariția într-un proiect de televiziune

Alex Leonte are un exemplu în familie atunci când vine vorba despre proiectele de televiziune, astfel că a învățat foarte multe de la unchiul său, Nea Marin. Întrebat dacă s-ar vedea participând într-o emisiune, dansatorul a punctat că nu ar refuza propunerea:

„Nu știu neapărat dacă mă văd, nu știu nici dacă aș zice nu. Dacă sunt propuneri, probabil că aș merge, de ce nu? Nu aș spune nu.”

Familia i-a cunoscut iubita

Într-un alt interviu Ego.ro, Alex Leonte vorba despre iubita sa, care se înțelege foarte bine cu familia lui. Dansatorul trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Manuela Lupascu, creator de conținut:

“În primul rând, este grijulie, îmi place foarte mult treaba asta. Este foarte comunicativă, rezonăm din punctul acesta de vedere și are și grijă de mine. Eu fiind singurul copil, îți dai seama că am plecat de la mama și mi-a fost mai greu puțin. Foarte bine se înțelege. (n.r. cu părinții) Și eu mă înțeleg bine cu ai ei, dar și ea cu ai mei. E încă incipientă, urmează să facem și pasul acesta, nu ne grăbim. (n.r. să se mute împreună) Atâta timp cât ne înțelegem bine, asta este cel mai important.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei...
Suma corectă pentru trădare! Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu...
„E mare, nu sunt obișnuită”! Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a...
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
Cine a câștigat trofeul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Cum să urmărești filmele Star Wars în ordine. Unde sunt disponibile online
Ce se întâmplă cu contul de Facebook al utilizatorilor după ce mor. Există mai multe...
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *