Nepoatele Anastasiei Lazariuc, de o frumusețe copleșitoare. Cu ce se ocupă și cum arată Bea și Nasti

Cum arată Beatrice și Anastasia, nepoatele Anastasiei Lazariuc
Nepoatele Anastasiei Lazariuc, de o frumusețe copleșitoare. Cu ce se ocupă și cum arată Bea și Nasti

Femeile din familia Lazariuc au reușit întotdeauna să impresioneze prin trăsăturile fizice. Nu e vorba doar de Anastasia și fiica sa, Ileana, ci și de nepoatele artistei, care sunt mai puțin cunoscute. Beatrice și Anastasia sunt fete lui Andrei, fiul Anastasiei Lazariuc. Cele două tinere au moștenit trăsăturile de la Anastasia, dar și pasiunile pentru artă, design și pictură.

Nepoatele Anastasiei Lazariuc, de o frumusețe copleșitoare

Beatrice are 28 de ani, iar Anastasia 21 de ani. Cele două sunt fiicele lui Andrei Lazariuc, fratele Ilenei Lazariuc. Așadar, bunica Anastasia are patru nepoți: două nepoate din partea fiului și doi nepoți din partea fiicei. Ileana are două copii cu fostul soț, Ion Alexandru Țiriac, pe Alexandru de 13 ani și Nicholas de 11 ani.

Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt alintate Bea și Nasi. Ambele au preluat trăsăturile bunicii lor și sunt foarte frumoase. Beatrice a fost sprijinită de bunica sa în meseria pe care a ales-o și este designer vestimentar.

„Mie mi-a plăcut să desenez de când eram mică, îmi place foarte mult să mă ocup de haine pentru doamne”, a spus Beatrice.

Beatrice și Anastasia
Beatrice și Anastasia

„La mine, în schimb, nu este vorba despre creație vestimentară, ci creație pe pânză, foaie. Înclinația asta a pornit mai mult de la mama, dar și de la bunica. Amândouă m-au sprijinit. Mi-a plăcut foarte mult, am continuat, am început să fac expoziții. Pictez foarte mult în ulei. Am avut expoziții recent, ultima mea expoziție a fost la Muzeul Țăranului, cu o pictură din atestatul meu, cu o femeie cu un cap de lup. Îmi propuneam să ajung să fac jocuri video și editing-uri pentru filme. Chiar aș vrea să continui cu asta. Mie îmi place să încerc foarte multe, și cu sport, și cu modelling”, a spus Nasti, mezina familiei.

“Când eram copil, bunica avea foarte multe rochițe pentru scenă, mereu le probam”

Beatrice povestește cum a început cariera sa în design vestimentar. Încă de când era mică proba rochiile bunicii și îi plăcea să le modifice. Totul până când i-a cumpărat o mașină de cusut și a făcut din acest hobby o adevărată pasiune. Așa a început cariera sa.

„Când eram copil, bunica avea foarte multe rochițe pentru scenă, mereu le probam. Și mereu modificam hainele, pentru că îmi plăcea să fie diferite. Într-o zi, cred că pur și simplu ne plimbam prin mall și i-a venit ei ideea să îmi cumpere o mașină de cusut, să-mi fie mai ușor să mi le schimb, pentru că le coseam de mână. Am început cu ce era mai ușor pentru mine, cu lenjerie intimă, hainele au fost ulterior, acum vreo patru ani. Apoi, prietenele mele mi-au propus să fac ceva online, să le pot vinde, iar ușor-ușor au început să mă contacteze stiliști de la noi din țară, chiar și vedete, pentru videoclipuri, ședințe foto”, a spus Beatrice într-un interviu pentru Tonica.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
7.4 270 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *