Ileana Lazariuc, ipostaze rare cu nepoții lui Țiriac în Dubai. Mulţi au fost surprinşi să-i vadă pe toţi trei aşa

Iată cum arată, în prezent, Alexandru și Noah!

În urmă cu câteva zile, Ileana Lazariu şi-a sărbătorit ziua de naştere, fosta parteneră de viață a lui Alexandru Ion Țiriac împlinind pe data de 12 aprilie 42 de ani. Cu această ocazie, superba actriță și-a făcut cadou o excursie în Dubai, unde a mers împreună cu cei doi băieți ai săi. Iată câteva imagini rare cu nepoții lui Ion Țiriac!

Imagini rare cu nepoții lui Ion Țiriac

Ileana Lazariuc nu mai are nevoie de nicio prezentare. Originară din Republica Moldova, ea este, fără doar și poate, una dintre ele mai iubite și apreciate actrițe și cântărețe de la noi din țară.

Totodată, bruneta este cunoscută și pentru mariajul pe care l-a avut cu fiul lui Ion Țiriac. Cei doi au format un cuplu timp de 17 ani și au împreună doi băieți. Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac au divorțat în anul 2017.

Ileana Lazariuc, vacanță în Dubai alături de copiii ei

Bruneta s-a retras de ceva timp de pe micul ecran, însă fanii o pot urmări în mediul online, acolo unde este extrem de activă. Pe data de 12 aprilie, actrița a împlinit 42 de ani și a ales să sărbătorească departe de România, în Dubai, alături de băieții ei.

După cum se poate vedea și în imaginile din galeria foto a acestui articol, Alexandru și Noah au crescut atât de mult, încât mama lor pare mai degrabă sora lor. Primul menționat are 16 ani, împliniți în luna martie. În schimb, Noah va împlini 15 ani în luna iunie.

”Cea mai bună zi alături de voi, băieţi. Sunteţi echipa mea. Îţi mulţumesc pentru tot, Alexandru (poţi alege un film, dar nu şi şoferul)”, a scris Ileana Lazariuc în dreptul fotografiilor cu băieții ei și ai lui Alexandru Ion Țiriac.

Citește și Ileana Lazariuc și nepoții lui Ion Țiriac nu mai locuiesc în România. Unde s-au mutat, mulți români visează să ajungă acolo!

Ion Țiriac se consideră un bunic mediocru

În urmă cu ceva timp, celebrul miliardar a vorbit despre relația pe care o are cu nepoții săi. Ion Țiriac a spus că, din cauza afacerilor, nu a putut petrece foarte mult timp cu Alexandru și Noah.

”(Sunteţi un bunic bun?) Cred că sunt un tată şi un bunic mediocru. Eu nu am lucrat cu program 8-16, ca să mai am timp de viaţa mea, eu muncesc şi acum 26 de ore pe zi.

Dar încerc să mă împart cât pot cu ăia mici, care sunt senzaţionali”, a declarat omul de afaceri într-un interviu acordat celor de la gsp.ro.

Citește și Ce mari s-au făcut nepoții lui Ion Țiriac. Alexandru și Noah au luat ce e mai frumos de la Ileana Lazariuc, internauții sunt uluiți de eleganța lor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *