Netflix face schimbări. Cât va plăti un român pentru a se uita la filme sau seriale

Decizia anunțată de compania americana
Netflix face schimbări. Cât va plăti un român pentru a se uita la filme sau seriale

Netflix a anunțat schimbări importante în privința abonamentelor pentru clienții din România. Mai exact, platforma de streaming va ieftini costul abonamentelor de bază cu aproape 50%. Iată cât vor urma să plătească abonații.

Netflix face schimbări. Cât va plăti un român pentru a se uita la filme și seriale

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming din întreaga lume și cu siguranță cea mai apreciată de utilizatorii din România. Gigantul american propune clienților săi trei tipuri de abonament: Minim, Standard sau Premium.

Recent, platforma de streaming a anunțat că va reduce prețul abonamentelor de bază (minim) de la 7,99 euro la 4,99 euro. Reprezentanții companiei au dezvăluit și motivul pentru cre au luat această hotărâre.

„Scopul este unul simplu: să oferim o mare varietate de seriale și filme de calitate, alese cu atenție pentru membrii Netflix. Deci, indiferent de starea de spirit sau de gusturile abonaților, fiecare poate găsi ceva potrivit”.

Costul abonamentelor a fost redus începând cu data de 13 februarie, ora 20:00. Acest lucru înseamnă că noii membri care se vor înscrie vor vedea prețul redus al abonamentului.

În cazul celor care sunt deja clienți, ei vor observa aceste modificări începând cu noua factură pe care o vor primi. Aceștia din urmă vor primi o notificare prin email cu 30 de zile înainte ca noul preț să fie aplicat în cazul lor. Data diferă în funcție de ciclul de facturare al fiecărui abonat.

Citește și: Actorul român care îl joacă pe Vlad Țepeș în serialul de pe Netflix. „Toate secvențele pe care le-am filmat au fost extraordinare”

Ce conține abonamentul de bază de la Netflix

Abonamentul basic al Netflix le oferă clienților posibilitatea de a viziona toate filmele și serialele preferate pe un dispozitiv la rezoluție HD, potrivit Hotnews. Spre deosebire de alte state, în România acest abonament nu include și reclame.

Utilizatorii care au optat pentru acest tip de abonament pot descărca filmele și serialele preferate pentru a le putea urmări atunci când nu dispun de conexiune la internet. Aplicația poate fi instalată și pe alte dispozitive, precum laptop sau smartphone.

Gigantul american transmite că prețul celorlalte abonamente va rămâne neschimbat. Astfel, utilizatorii care vor să beneficieze de pachetul Standard vor trebui să plătească 9,99 euro, iar cei care optează pentru abonamentul Premium, vor plăti 11,99 euro lunar.

Pachetul standard permite clienților să urmărească producțiile Netflix pe două dispozitive în același timp, iar cel premium permite vizionarea a filmelor și serialelor pe patru dispozitive concomitent.

De curând, Netflix a luat o decizie controversată menită să stopeze partajarea de conturi. Astfel, contul unui utilizator ar putea fi accesat doar din locuința acestuia și nu împărțit cu alte terțe persoane. Doar că în urma valului uriaș de nemulțumiri, compania a revenit asupra deciziei și a renunțat la această idee, însă doar în cazul Stealor Unite ale Americii.

În România, lucrurile sunt pe cale să se întâmple așa cumcompania a promis inițial. Așa că dacă și tu ești pe contul unui prieten, pregătește-te să îți iei adio de la această practică.

Citește și: Câți bani au câștigat prințul Harry și Meghan Markle pentru documentarul de la Netflix. Suma colosală

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *