Netflix introduce o taxă suplimentară. Schimbarea care va afecta milioane de utilizatori

Netflix introduce o taxă suplimentară. Iată tot ce trebuie să știi despre noua funcție a platformei.
Netflix introduce o taxă suplimentară. Schimbarea care va afecta milioane de utilizatori

Netflix introduce o taxă suplimentară. Cea mai populară platformă de filme și seriale anunță o schimbare majoră. Pe tine te va afecta? Iată despre ce este vorba.

Netflix introduce o taxă suplimentară

Utilizatorii Netflix vor fi nevoiți să se înregistreze cu propriul cont pentru a vedea serialele preferate. Această schimbare vine cu decizia de a lansa o nouă funcție. Prin intermediul acesteia abonații vor urma să plătească suplimentar dacă partajează serviciul cu cineva din afara casei.

Odată cu noua funcție fiecare utilizator va putea să adauge cel mult două subconturi la o taxă mai mică decât costul serviciului la preț complet. Fiecare subcont va avea propriul profil și recomandări personalizate. Cu toate acestea, schimbarea aduce și o diferență. Fiecare subcont va avea, de asemenea, opțiunea de a seta un user de autentificare și parolă.

Netflix introduce o taxă suplimentară

Cum funcționează schimbarea Netflix și ce aduce nou

Netflix nu se va baza pe date bazate din locație pentru a activa noua funcție. Utilizatorii trebuie să înregistreze noile date: numele complet, adresa de e-mail și ID-urile dispozitivelor. Toate aceste informații despre dispozitivele conectate la contul Netflix vor fi detectate pentru a vedea unde are loc partajarea în afara unei case.

Ce trebuie să știți despre subconturi. Userul principal al contului Netflix  va primi un e-mail cu un cod. Acesta poate fi utilizat apoi pentru a verifica dispozitivele suplimentare care fac parte din locuință.

Referitor la costuri, reprezentanții Netflix au specificat că membrii suplimentari nu vor plăti pentru contul lor separat. Factura revine în continuare persoanei care deține contului principal.

Această schimbare vine după ce platforma a promovat intens ideea de partajare a conturilor și cu alte persoane. Fostul CEO al Netflix, Reed Hastings, a declarat odată că partajarea contului este un lucru pozitiv, avantajos pentru utilizatori. Reprezenta o oportunitate ușoară pentru noii useri de a descoperi ce are de oferit serviciul de streaming.

Când va fi lansată noua funcție Netflix

Noua funcție propusă de Netflix va fi lansată mai întâi în Chile, Peru și Costa Rica. Celelalte piețe vor urma în următoarele câteva săptămâni. Costul pentru membrii care nu dețin contul principal va fi de 2,98 USD în Chile, 2,99 USD în Costa Rica și 2,12 USD în Peru. Acesta este mai accesibil decât un abonament complet Netflix, notează publicația Mashable.

Odată ce acest serviciu va fi lansat, abonații Standard și Premium din cele trei țări menționate vor avea opțiunea de a adăuga subconturi la serviciul lor pentru persoanele care nu fac parte din casă.

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
5.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *