Nick Rădoi, diagnosticat cu o boală cruntă la 63 de ani. Coșmarul prin care a trecut milionarul în ultimele luni: „N-aș fi crezut că mai trăiesc!”

Afaceristul nu a crezut că mai scapă

Scris de: Daoud Andra

19 Feb. 2024

Nick Rădoi, diagnosticat cu o boală cruntă la 63 de ani. Coșmarul prin care a trecut milionarul în ultimele luni:  N-aș fi crezut că mai trăiesc!

Milionarul Nick Rădoi se confruntă cu probleme serioase de sănătate, de câteva luni bune. Afaceristul a vorbit pentru prima dată despre afecțiunea cu care a fost diagnosticat vara trecută, în timpul unei operații de apendicită. Prin ce a trecut în ultima jumătate de an și cine i-a fost alături.

Boala de care suferă Nick Rădoi, la 63 de ani

Omul de afaceri Nick Rădoi a ajuns, vara trecută, la spital, pentru o banală operație de apendicită. În timpul intervenției, medicii au descoperit că are, de fapt, cancer de colon, iar intervenția care ar fi trebuit să fie una rapidă și banală s-a complicat și a durat mai bine de 8 ore. Au urmat câteva luni de tratamente chinuitoare pentru afacerist, care nu a crezut că mai scapă.

Milionarul stabilit în America a făcut chimioterapie, pentru a ține boala sub control, iar lunile care au urmat au fost extrem de dificile. În luna august a anului trecut, Nick Rădoi a ajuns la un spital din Mexic, cu dureri abdominale foarte puternice. Medicii de acolo i-au pus diagnosticul de apendicită acută și l-au operat imediat.

Citește și: Diagnostic crunt din partea medicilor pentru Corina Dănilă. Boala de care suferă vedeta

În timpul intervenției, au descoperit o tumoră de 9 cm pe colon și au intervenit de urgență, pentru a o îndepărta. În urma analizelor, s-a stabilit că era vorba despre cancer, iar milionarul a început imediat tratamentul.

”Am fost de acord să fac operația aici, în Mexic. Operația era una simplă, am fost la un spital foarte bun aici, o doctoriță foarte bună, dar s-a întâmplat că, în timpul operației, nu a fost apendicita și a găsit o tumoare pe colon de 9 cm. Doctora a sunat-o imediat pe fiica mea, care e doctor, și ea și-a dat acordul să-mi scoată tumora. Eu eram pe masa de operație, iar intervenția care trebuia să dureze o oră, a durat, de fapt, 8 ore și jumătate”, a povestit Nick Rădoi, pentru Click!

Nick Rădoi, diagnosticat cu o boală cruntă la 63 de ani. Coșmarul prin care a trecut milionarul în ultimele luni
Nick Rădoi și-a revenit spectaculos după operație

Cine i-a fost alături

Milionarul a mai povestit că, după ce și-a revenit din anestezie, a găsit-o pe fiica lui lângă el. Aceasta zburase din Los Angeles pentru a-i fi alături. După ce s-a recuperat, afaceristul a fost transferat în America cu un avion privat, acolo unde a început tratamentul pentru cancer.

”Când eu m-am trezit din operație, după vreo 15 ore, fiica mea era deja la capul meu, venise de urgență de la Los Angeles. Situația s-a agravat, însă, după câteva zile, a venit și nevastă-mea, apoi și fiica mea cea de-a doua. S-a desprins operația, înăuntru colonul s-a desprins, am făcut o inflamație foarte mare, iar decizia pe care am luat-o a fost să închiriez un avion privat și să plec în America.

Am început chimioterapia, trei luni am făcut. Ultimele teste au ieșit negative. Totul e bine acum, mă simt ok. După întâmplarea asta, pot spune că Dumnezeu mi-a schimbat viața! N-am să pot uita niciodată puterea lui Dumnezeu care a fost asupra mea, și doctorii s-au mirat că m-am vindecat foarte repede.

Citește și: Tratamentul inovator pe care îl va urma regele Charles. Boala monarhului a fost descoperită în stadiu incipient

Am mai avut încă câteva operații în America. Din august, timp de șase luni de zile, am fost în stare foarte gravă, nu puteam să mă mișc din pat. N-aș fi crezut că mai trăiesc! Familia mea a fost lângă mine, copiii mei au stat zi și noapte lângă mine, și-au lăsat joburi, copiii acasă. Toți au fost lângă mine, și fosta mea soție. O iubire necondiționată, nu m-aș fi așteptat vreodată să fiu chiar așa de mult iubit!”, a mai spus milionarul, pentru sursa menționată.

Nick Rădoi a mai povestit că experiența prin care a trecut i-a schimbat viața și că vede lucrurile diferit după diagnosticul primit. Acum a înțeles cât de importantă este sănătatea, de fapt. Mai mult, experiența prin care a trecut l-a făcut să se apropie mai mult de divinitate, după cum a povestit tot el.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *