Nicole Cherry, din nou nașă de botez: „Sunt expertă”. Ce și-a propus să facă în rol de mamă spirituală VIDEO EXCLUSIV

Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, îl vor boteza pe Zian Alin, fiul solistei Mălina Avasiloaie.

Solista Nicole Cherry se pregătește din nou pentru rolul de nașă de botez, însă de această dată fără prea mari emoții, căci deja s-a familiarizat cu acest statut și are experiență. Proaspăta mămică este mai mult decât fascinată de finuții ei, însă a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu se consideră deocamdată în stare să aibă grijă de toți, în același timp, fiind mult prea mici pentru a rămâne singuri cu ea.

„Sâmbătă sunt nașă. Nu a fost nevoie să fac tracțiuni, e mic bebelușul, nu avem probleme”

În acest weekend, Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, îl vor boteza pe Zian Alin, fiul cântăreței Mălina Avasiloaie și al stomatologului Alin Gabor. Evenimentul nu va fi unul grandios, ci se va desfășura într-un cadru restrâns, urmând ca adevărata petrecere de botez să aibă loc anul viitor, odată cu nunta Mălinei și a lui Alin Gabor, nași fiindu-le tot Nicole Cherry și soțul ei. Cu toate acestea, Nicole s-a pregătit intens pentru momentul în care va păși în biserică cu cel mai mic membru din gașca lor de prieteni. 

„Sâmbătă sunt nașă. Nu a fost nevoie să fac tracțiuni, e mic bebelușul, nu avem probleme. Am mai botezat până acum, pentru mine nu este ceva nou. Sunt deja la al treilea. Știu tot-tot. Sunt expertă deja”, a povestit Nicole Cherry pentru EGO.ro.

„Când vor crește o să călătorim împreună”

Cu toate că își ia în serios rolul de nașă și nu se rezumă doar la slujba de la biserică și băița de după petrecere, Nicole Cherry mărturisește că în momentul de față nu s-ar vedea capabilă să rămână câteva ore singură cu toți cei trei finuți ai ei, dar și cu Anastasia, fiica de aproape un an.

„Nu cred că vreodată ar veni finele mele să-mi zică asta, mai ales că ele săracele de-abia mă prind să mă duc la o cafea cu ele, darămite să-mi mai lase și copilul. Poate, în viitor, dacă le-aș spune eu. Dar oricum eu îmi doresc și vreau, atunci când vor crește și mă vor înțelege, să mergem, să călătorim împreună. Cu siguranță voi fi cea care le va spune că-i iau pe toți să mergem la Disneyland, spre exemplu”, ne-a mai declarat artista, anunțându-și finele în mod indirect că în primii ani de viață ai copiilor să nu le vină vreo idee de genul.

„Până la trei ani, nu am de gând să stau singură cu ei. Câteva zile nu. După trei ani te mai înțelegi cu ei, știu să stea unde le zic, zic când le este foame, când vor să meargă la baie, știu să zică dacă îi doare burta, îi doare capul. Știu să zică. Până atunci…”, a mai completat Nicole Cherry.

Nasica Nicole Cherry recunoaste ca nu ar face fata cu mai multi bebelusi in grija
Nicole Cherry urmează să fie din nou nașă de botez

„Nu îmi plac ‘intervențiile’ astea, așa mult, prea multe”

De altfel, deși la rândul ei e mămică, Nicole Cherry nu intervine deloc în modul în care finele ei aleg să-și crească copiii. Așa cum, la rândul ei, le-a cerut mamei și surorii mai mari să o lase să o crească pe Anastasia așa cum știe ea că este de cuviință și să intervină doar atunci când ea le cere.
„M-au mai sfătuit dacă a fost nevoie. Spre exemplu, când a fost Anastasia mai răcită. Atunci mi-a zis mama că i se pare că are un pic nasul înfundat și să o mai sun pe doamna doctor. Lucruri de genul, dar nu cum să o îmbrac sau ce trebuie să îi dau să mănânce sau lucruri de genul acesta”, a mai povestit Nicole Cherry pentru EGO.ro, completând că până în momentul de față mama și sora ei nu au avut nimic de comentat, ci au ajuns la concluzia că, în ciuda vârstei, Nicole se descurcă exemplar cu fiica ei. 
„Le-am zis oricum de la început că nu îmi plac „intervențiile” astea, așa mult, prea multe, și eu zic că a funcționat. Oricum, am și făcut lucrurile într-un mod bun. Zic eu. În plus cred că și-au dat și ele seama că poate nu am nevoie de sfaturi”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *