Nicole Cherry și-a schimbat rapid numele, după cununie. Cum o cheamă acum pe celebra artistă în buletin. EXCLUSIV

Solista a preluat numele de familie al soțului ei.
Nicole Cherry și-a schimbat rapid numele, după cununie. Cum o cheamă acum pe celebra artistă în buletin. EXCLUSIV

În urmă cu o lună, Nicole Cherry și partenerul ei de viață, Florin Popa, s-au căsătorit în aceeași zi în care a avut loc și botezul fiicei lor, Anastasia. Deși multe colege de scenă aleg să-și păstreze numele, chiar și după cununia civilă, Nicole a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că a devenit oficial „doamna Popa” la câteva zile după ce a semnat certificatul de căsătorie. În cazul ei, artista nu era cunoscută public după numele de familie, astfel că nu a văzut niciun impediment.

”Nu aveam de ce să păstrez numele pentru că numele meu de scenă nu are legătură cu numele real”

La doar 23 de ani, Nicole Cherry (pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea) a spus marele „DA” în fața ofițerului de la Starea Civilă, alături de Florin Popa, în vârstă de 31 de ani. Cei doi se cunosc de pe vremea când artista era adolescentă, însă au început o relație în urmă cu 4 ani. Deși nu s-au grăbit să ajungă în fața altarului, în momentul în care au făcut pasul, totul s-a schimbat radical. Dovadă că Nicole nu a așteptat prea mult timp și a luat numele soțului, imediat după căsătorie.

„Am luat numele soțului ca să fie totul în regulă. Din câte am înțeles dacă depășești termenul acela de după căsătorie, primești amendă. Deci era un musai, nu puteam să trișez. Oricum, la mine nu conta, nu aveam de ce să păstrez numele pentru că numele meu de scenă nu are legătură cu numele real, ca să zic așa. Tocmai de aceea am zis să luăm numele lui. Așa e frumos”, a povestit amuzată Nicole pentru EGO.ro. Acest pas trebuia oarecum făcut, căci la mijloc este vorba de un copil, iar legile din România nu permit ca minorul să părăsească țara fără vreo procură dacă părinții nu au același nume de familie.

Despre fiica ei: „Mi se pare că seamănă mai mult cu Florin”

Nicole Cherry are toate motivele să fie cea mai fericită femeie, căci, pe lângă faptul că s-a căsătorit cu bărbatul iubit, fiica ei este exact așa cum și-a imaginat-o în timpul sarcinii. Cu câteva luni înainte să nască, Nicole declara că își dorește să îi moștenească doar culoarea ochilor, în rest să fie copia fidelă a lui Florin. Prin Anastasia, artista își dorea să încheie epoca lui George Ghinea, tatăl ei, despre care spune mereu că are o genă atât de puternică încât toți copiii din familie îi seamănă.

„Sunt tabere împărțite, tabăra în care mi se spune foarte des că seamănă cu Florin, și tabăra în care mi se spune că seamănă cu tatăl meu, că e leită tatăl meu. Acum nu știu. Poate asemănarea asta cu tatăl meu este și datorită ochilor, pentru că are ochii verzi și Doamne ajută că îi are așa, pentru că sincer îți spun că m-am rugat să fie așa. În rest, mi se pare că și forma feței și trăsăturilor, că duce mai mult spre Florin. Oricum, clar, cel mai sigur o să știm peste câțiva ani, pentru că oricum copiii se schimbă. Ce pot să spun este clar nu mai este același copil pe care eu l-am născut în urmă cu 6 luni și jumătate. S-a schimbat foarte, foarte mult”, ne-a mai povestit tânăra mămică, completând că dintr-un anumit punct de vedere se regăsește în fiica ei. „Ca și caracter pot să spun că îmi seamănă foarte tare. După ceva timp de stat împreună pot spune asta. Dar e un motiv de bucurie că până la urmă eu mi-am dorit să fie Săgetător, eu mi-am dorit să fie ca mine. Aș putea să mă întreb acum ce o fi fost în capul meu, dar e prea târziu acum, așa că o să o luăm ca atare și o să ne bucurăm că este ambițioasă și cu siguranță o să facă ce vrea în viața asta”.

Nicole Cherry, soțul și fiica lor
Nicole Cherry, soțul și fiica lor

Va dărui altor bebeluși multe dintre hăinuțele primite pentru fetița ei

Deși inițial mărturisea că nu va face exces atunci când vine vorba de haine și jucării pentru micuță, Nicole s-a trezit imediat după naștere cu o casa plină. Ce-i drept, pe cele mai multe le-a primit de la familie și prieteni și vrea ca la rândul ei să le dea mai departe. Cu atât mai mult cu cât în curând va fi nașă de botez.

„Adevărul este că i-am cumpărat și eu haine, bineînțeles, dar să știi că Anastasia este un copil extrem de norocos și de iubit și chiar a primit foarte multe lucruri. Când spun multe, înseamnă chiar foarte multe. Eu am făcut selecția și am păstrat multe dintre ele. Cele pentru fetițe le-am păstrat pentru că sora Mălinei (n.r. cântăreața Mălina Avasiloaie, căreia Nicole îi va boteza băiețelul) urmează să facă nunta și ne așteptăm cât de curând să ne dea și ea vestea cea mare și am zis totuși să le țin pentru că vom avea și o altă fetiță în familie. Iar cele pentru băiețel o să meargă la finuțul meu. Bine băiețel e mult spun pentru că Anastasia nu prea a avut haine albastre, dar cele uni să le spunem așa. Mi-au rămas foarte multe haine nepurtate pentru că nu am avut când să i le dau. A crescut”.

Piesa ei, „Florile tale”,  a strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube

Chiar dacă în momentul de față pare că se dedică în exclusivitate vieții de familie, Nicole Cherry nu a intrat în concediu de maternitate, ci continuă să-și vadă de cariera artistică. Cea mai recentă piesă pe care a lansat-o, „Florile tale”, a strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, și cam tot atâtea în versiunea orientală făcută de Luis Gabriel. Deși manelistul a dat lovitura cu un cover după melodia ei, artista nu doar că nu s-a supărat că i-a copiat melodia, dar l-a felicitat pentru versiunea produsă.

„Eu iubesc muzica și orice variantă este bine primită. L-am felicitat și eu pe Luis, mi-a plăcut foarte tare. Mă bucur că muzica mea merge până la urmă peste tot și este reinterpretată pentru că asta înseamnă și este o confirmare, clar, că am muzică bună și muzică pe care oamenii vor să o asculte oricum ar fi ea, în orice limbă și orice stil muzical”, a mai povestit Nicole pentru EGO.ro. De altfel, toate piesele lansate de artistă au avut parte de succes și au stat mult timp în topurile radio. „Fiecare piesă a mea a avut parte de succesul ei diferit și perioade diferite. Nu mai putem compara „Memories”, care a fost acum 9 ani lansată pentru că ce se întâmpla atunci pe YouTube, nu e la fel ca acum. Nivelul de vizualizări la care am ajuns noi în momentul actual și tot ce se întâmplă este total diferit. Înainte poate contau alte lucruri, acum o piesă poate să meargă de la sine pe social media sau un artist se poate lansa direct pe social media, nu mai are nevoie de atât de multe lucruri cum aveam eu sau cel puțin am avut eu nevoie la începuturile mele”.

I-ar plăcea să mai joace în filme

Nu doar piesa ei se aude pe TikTok și pe alte canale social media, ci și scenetele pe care le interpretează ajung virale, semn că nu are doar talent muzical, ci și actoricesc. Până în momentul de față Nicole a făcut parte din distribuția filmului „Legații”, în regia lui Iura Luncașu, însă mărturisește că i-ar plăcea să mai aibă parte de astfel de experiențe.

„A fost primul film la care am participat ca actriță. Sper să se repet experiența. Sunt dispusă, cu drag voi accepta următoarea provocare pentru că, într-adevăr, este o provocare reală să faci parte din distribuția unui film. Deși este greu, e și foarte frumos. Avem impresia că tragi un cadru, dar nu, până se face acel cadru se mai trag alte 80 de cadre. Spre exemplu la filmul „Legații” care a fost filmat în pădure mult timp, e greu, mai ales dacă ai fobii”, a mai povestit Cherry pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *