Nicoleta Luciu rupe tăcerea! Dezvăluirea uimitoare făcută despre căsnicia cu Zsolt Csergo. Acum s-a aflat adevărul despre relația lor

Nicoleta Luciu: „Ne înțelegem minunat”

Scris de: Daoud Andra

08 Nov. 2022

Nicoleta Luciu rupe tăcerea! Dezvăluirea uimitoare făcută despre căsnicia cu Zsolt Csergo. Acum s-a aflat adevărul despre relația lor

Nicoleta Luciu s-a retras, în urmă cu câțiva ani din lumina reflectoarelor. Vedeta a părăsit Capitala și s-a mutat cu familia la Miercurea Ciuc, acolo unde soțul ei are mai multe afaceri. Ea și-a dedicat timpul familiei și creșterii celor patru copii pe care îi are, însă în presă s-a vehiculat că relația dintre ea și soțul ei nu ar mai merge așa de bine. Acum, vedeta a recunoscut cum stau lucrurile, de fapt.

Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre căsnicia cu Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu era, la începutul anilor 2000, o prezență constantă pe micile ecrane. Vedeta s-a făcut remarcată în postura de asistentă TV, iar apoi a făcut pasul către actorie. A jucat în câteva telenovele românești, iar fanii se obișnuiseră să o vadă constant la televizor. La un moment dat, Nicoleta Luciu a decis să se dedice 100% familiei și a lăsat deoparte cariera în televiziune.

După ce a devenit mamă de tripleți, vedeta s-a concentrat asupra familiei și a apărut din ce în ce mai rar la emisiuni. Nicoleta Luciu trăiește de ani buni la Miercurea Ciuc, alături de soțul ei și cei patru copii ai lor. De-a lungul timpului, s-a speculat că relația dintre Nicoleta și omul de afaceri nu mai merge așa bine. Au existat inclusiv zvonuri legate de divorț, însă recent, vedeta a pus punctul pe „i” și a lămurit lucrurile.

Citește și: Boala cruntă cu care se confruntă Nicoleta Luciu. De câteva luni trece prin momente grele

„Copiii sunt bine! Mi-au schimbat mult viața, dar chiar și așa pot să îți zic că e suficient. Nu îmi mai doresc alt copil. Am și 42 de ani. Este ok așa cum sunt! Nu mă consider o mamă eroină pentru că am patru copii. Sunt femei care au și câte 10 copii. Acele persoane sunt mame eroine, nu eu. Ne creștem copiii așa cum credem, eu și Zsolt, că așa este mai bine și mai frumos. Soțul este și el bine, sănătos. Ne înțelegem minunat și nu avem probleme în cuplu. Nu știu ce ai auzit tu… Nu știu ce probleme… Eu pot să îți zic că lucrurile între noi doi sunt foarte bune ”, a spus Nicoleta Luciu, într-un interviu pentru Click!

Nicoleta Luciu rupe tacerea Dezvluirea uimitoare facuta despre casnicia cu Zsolt Csergo
Nicoleta Luciu și soțul ei, în ziua nunții

Ce spune despre revenirea în televiziune

Vedeta a fost foarte selectivă cu prezența la emisiuni TV în ultimul timp. De curând a filmat pentru trei producții la Antena 1, iar una a fost difuzată deja. Nicoleta Luciu a fost juratul-surpriză în cea mai recentă ediție a emisiunii iUmor. Cât despre o revenire în televiziune, aceasta a spus că își dorește să fie din nou prezentă pe micile ecrane, însă deocamdată peisajul este destul de aglomerat.

„Am filmat trei emisiuni pentru Antena 1. Nu m-am mutat în București. Stau tot în Miercurea Ciuc. Am făcut naveta când veneam să filmez. Îmi doresc să revin în televiziune, dar momentan sunt toate locurile ocupate.

Vreau un proiect în care să am o emisiune o dată pe săptămână. Nu mai mult! Nu îmi doresc să fie în fiecare zi, pentru că nu pot. O dată pe săptămână este suficient! Pe mine mă mulțumește. Acum, eu una, aștept oferte. Sunt deschisă la propuneri!”, a mai spus Nicoleta Luciu, în cadrul aceluiași interviu.

Citește și: Nicoleta Luciu, transformare radicală. Cum a ajuns să arate după intervențiile estetice. De nerecunoscut

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo s-au căsătorit în anul 2012. La scurt timp au devenit părinți pentru prima oară, când Nicoleta a adus pe lume un băiețel. Cei doi și-au mai dorit copii, iar câțiva ani mai târziu, vedeta a devenit mamă de tripleți.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.6 70 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *