Nicoleta Nucă a fost un copil atipic. Ce făcea artista în copilărie: ”Eram puștoiacă fără minte” VIDEO EXCLUSIV

”Mama Natură nu a fost generoasă cu mine la capitolul înălțime”

Nicoleta Nucă se numără printre artistele mignone din showbizul autohton, lucru despre care nu a spus vreodată că este vreun complex pentru ea. În momentul de față nu este vreun complex, însă Nicoleta Nucă a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că în copilărie își dorea să fie mai înaltă. Atât de mult, încât, atunci când prietenele ei se bucurau de păpuși sau tot felul de jocuri, ea își dorea să crească mai repede și să poată purta tocuri.

Nicoleta Nucă, un copil atipic

Pe Nicoleta Nucă am întâlnit-o la o prezentare de modă a unui brand românesc așa că am fost curioși să aflăm dacă în copilărie își dorea să pășeașcă  pe catwalk sau genul acesta de activitate era înlocuită de cântatul cu tubul de la spray în mână.

”Nici chiar așa. Mama Natură nu a fost generoasă cu mine la capitolul înălțime și atunci m-am mulțumit cu lumea de la înălțimea mea. Dar sunt foarte bine așa. Cred că toate, la un moment dat în viața asta, ne-am dorit să fim un model Victoria Secret, de exemplu. Dar na, chiar nu se poate să le ai chiar pe toate”, ne-a povestit amuzată Nicoleta Nucă.

Pe de altă parte, deși era fashionită din primii ani de viață, chiar dacă nu defila alături de prietenele ei în fața blocului, defila atunci când ieșea în oraș alături de părinții ei, căci se asigura că purta cele mai frumoase ținute.

”În mare parte eram pe cântat încă de foarte mică, dar mai aveam momente de fashionistă. Am și poze de când eram mică, mă rog, acum nu cred că le mai găsesc, în care mama mi-a improvizat un outfit foarte sexy, pusesem niște cizme de ale ei în care îmi intra tot piciorul pentru că aveam maxim 5 ani, și mai aveam o beretă cum port acum, cu ochelari, deci practic astăzi sunt fix Nicoleta de la 5 ani”.

Citește și: Nicoleta Nucă recunoaște că are personalitate multiplă. ”În viața de zi cu zi sunt timidă și introvertită” VIDEO EXCLUSIV

Vâzând cum revin trend-urile în materie de fashion, în clipa de față, Nicoleta Nucă regretă faptul că nu a fost mai atentă la piesele vestimentare ale mamei sale și că nu a avut grijă să le păstreze pe cele statement, care cu siguranță și-ar fi găsit imediat locul în ținutele ei actuale.

”Acum chiar îmi pare rău că multe lucruri din hainele mamei le-a dat mai departe sau ea le-a aruncat, nu am idee ce a făcut, dar acum dacă stau să mă gândesc este păcat. Cred că scoteam niște ”comori” de acolo. În principiu aveam foarte mare grijă de hainele mele pentru că eram fashionistă. Cel puțin mama de mică mă îmbrăca cu toate culorile, să fie totul monocromatic, sau toate potrivite între ele. Adică eram o păpușică când eram mică. Mai păpușică decât sunt acum, cu siguranță. Îmi plăcea să fiu frumos îmbrăcată, dacă mă pătam sau mă murdăream de ceva, Doamne ferește era tragedia Pământului. Eram practic o adevărată Divă”, a mai declarat artista.

”Am început să port tocuri foarte devreme”

Cea mai mare pasiune a ei nu erau neapărat hainele, ci mai mult tocurile. Dat fiind faptul că nu a fost o fetiță înaltă, își dorea să împlinească mai repede vârsta la care mama ei să îi permită să își ia primii pantofi cu toc. Așa că, în momentul în care a primit acceptul, nu s-a încurcat cu tocuri de dimensiuni mici, ci le-a ales pe cele mai înalte posibile.

”Totodată, am început să port tocuri foarte devreme pentru că aveam un vis suprem încă de când eram copil, acela să ajung să port tocuri. Acum, tare greu mă mai convingi să mă urc pe tocuri. Dar am purtat de foarte devreme și m-am dus și la din alea de 12 centimetri. Să fiu mai înaltă cu 10-12 centimetri decât eram pe atunci. Mă simțeam cea mai frumoasă și cea mai sexy de pe Planetă. Eram puștoiacă fără minte că în loc să mă simt și eu bine, să îmi trăiesc copilăria în mod normal, să nu port ca o nebună tocuri, eu voiam să mă chinui”, ne-a povestit amuzată Nicoleta Nucă.

Din fericire, acum prioritățile ei s-au schimbat în ceea ce privește hainele și accesoriile și nu mai este la fel de înnebunită să-și facă un dressing cât mai impresionant.

”Să știi că am devenit foarte chibzuită. Neașteptat de chibzuită pentru mine pentru că pe vremuri aveam momente din alea, crize de shopping și mă duceam și efectiv cumpăram în prostie lucruri, fără să mă gândesc dacă îmi plac, dacă îmi trebuie, dacă o să le port. Și ajungeam să țin în dulap haine cu etichetă luni întregi, poate chiar ani. Descopeream peste ani de zile că aveam vreo haină nouă cu etichetă pe care nu o purtasem niciodată, dar am cumpărat-o impulsiv. Acum am devenit foarte chibzuită. Mă gândesc de două ori înainte să cumpăr lucruri, mă gândesc dacă am cu ce să le port, dacă mai am alte haine din stilul ăla, dacă am cu ce să combin, să fac ținute. Așa doar de dragul cumpăratului nu o mai fac. Sunt foarte mândră de mine pentru treaba asta”.

”Mi s-a întâmplat să îmi cumpăr pantofi mărimea nepotrivită”

A trebuit însă să treacă prin niște etape, dar mai ales să testeze pe propria piele ce înseamnă să cumperi lucruri impulsiv pentru a ajunge la concluzia că ce este mult nu înseamnă automat că este și bun. De dragul unor anumite accesorii, nu o dată, s-a întâmplat ca artista să cumpere ceva și să nu apuce să poarte decât o dată sau chiar niciodată.

”Recunosc că mi s-a întâmplat să îmi cumpăr pantofi mărimea nepotrivită, dar de purtat nu îi mai purtam. Dacă erau prea mici mă dureau picioarele și poate îi purtam o singură dată în care pur și simplu îmi omoram picioarele și mă dureau o săptămână. Apoi nu îi mai purtam niciodată și stădeau acolo în dulap și adunau praful. Acum nu mai fac nici chestia asta. Am început să mă gândesc că dacă nu le-am găsit pe mărimea mea, înseamnă că soarta nu vrea ca eu să am această pereche de încălțări”, a confirmat artista.

Citește și:Preparatul cu care Nicoleta Nucă îl impresionează de fiecare dată pe logodnicul său: „Nu știu cum îi fac, dar jur că-mi ies atât de buni” VIDEO EXCLUSIV

La această educație financiară a contribuit foarte mult și logodnicul ei, Alex Ursache, care a readus-o cu picioarele pe Pâmânt. Faptul că s-au mutat împreună la scurt timp după ce au format un cuplu a contribuit și mai mult la organizarea priorităților.

”Recunosc că parcă iubitul meu m-a stabilizat, m-a disciplinat foarte mult, la acest capitol. De fiecare dată când mă mai apucă vreo criză de shopping mă întreabă dacă am nevoie cu adevărat de acel lucru. Mă pune să mă gândesc serios. Și acum, cumva, zici că am o mantră în cap când mă duc la shopping, îi aud vocea cum mă întreabă dacă îmi trebuie, dacă am nevoie de ea. Dacă într-adevăr am nevoie, pentru că chiar nu am, atunci le iau, dacă nu, ies frumos din magazin și plec acasă”, a mai povestit amuzată Nicoleta Nucă pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *