Noi informații controversate despre părintele Visarion Alexa. Ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă. Ce plănuia să facă aici

Vecina lui Visarion Alexa: "Are mai multe bătrâne de care are grijă"
Noi informații controversate despre părintele Visarion Alexa. Ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă. Ce plănuia să facă aici

Apar noi informații despre preotul acuzat de agresiune sexuală. Visarion Alexa ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă, în urmă cu câțiva ani. Câteva vecine de-ale preotului au făcut dezvăluiri despre celebrul preot aflat în mijlocul unui scandal uriaș.

Visarion Alexa, apartament moștenire de la o enoriașă: “Voia să deschidă studio muzical”

Una dintre vecinele lui Visarion Alexa a dezvăluit că în apartamentul pe care l-ar fi primit moștenire de la o enoriașă, preotul voia să deschidă un studio muzical pentru fiica lui. Acesta s-ar fi ocupat de renovarea acestuia, însă vecinii nu ar fi fost de acord ca acolo să se deschidă respectivul studio.

„Voia să deschidă în apartament studio muzical fata. Apartamentul a fost al unei doamne care a decedat în urmă cu vreo patru sau cinci ani. I-a lăsat apartamentul moștenire. Nu a locuit acolo părintele. Numai a zugrăvit, a făcut curățenie”, a povestit una dintre vecine despre ceea ce voia să facă Visarion Alexa în apartament potrivit spynews.ro.

“Are mai multe bătrâne de care are grijă”

O altă vecină declară că preotul Visarion Alexa se oferea să le îngrijească pe femeile în vârstă care nu aveau pe nimeni. Aceasta povestește cum părintele mergea și le lua cu mașina, le ducea la doctor, avea grijă că au toate cele necesare.

„Știu că are de-a face cu femei și mai tinere, și mai bătrâne. Pe cele bătrâne le îngrijește și pe cele tinere… Pe cele în vârstă, veneau la spovedanie și nu au pe nimeni, și își ia angajamentul să le îngrijească contra spațiului pe care îl au la finalul vieții. E într-un bloc o doamnă care vine mereu la dânsa soacra, le trimite în pelerinaje, are grijă de ele. Are mai multe bătrâne de care are grijă. L-am văzut venind, ducându-le la doctor, cu mașina circula pe aici prin zonă”, mai spune o vecină.

Aceeași vecină a mai mărturisit cum Visarion Alexa o tot invita pe o tânără de 18 ani la spovedanie până când mama ei i-a interzis să mai facă asta.

”Mama ei i-a interzis să mai vină la spovedanie. O invita să mai meargă pe acolo, să stea de vorbă. I-a povestit mamei și nu a mai lăsat-o”, a spus vecina lui Visarion Alexa.

Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală

Mai multe femei au depus plângere împotriva lui Visarion Alexa, acuzându-l de agresiune și hărțuire sexuală. Preotul a fost reținut pentru câteva ore apoi plasat sub control judiciar. Ancheta este în plină desfășurare, iar în tot acest timp Patriarhia a decis ca el să nu mai aibă voie să slujească.

În fața procurorilor Visarion Alexa a dezvăluit că prima femeie care a depus plângere ar fi vrut să-i păteze imaginea preotului, plănuind totul. Părintele le-a declarat procurorilor că femeia ar fi fost pusă de altcineva să depună plângere împotriva lui. Visarion Alexa a recunoscut că între el și femeia respectivă au existat atingeri, însă nu cu forța. Preotul susține că femeia respectivă a acceptat totul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
6.2 158 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
„TRAUMA vieții”! Vedeta din România a pierdut sarcina chiar înainte de nuntă: Dezvăluiri dureroase
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *