Noile cizme cu care Delia face furori, sunt la mare căutare printre vedetele de la Hollywood. Unde le poți comanda și cât costă

Iată cum arată noile achiziții ale Deliei!

Delia este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Ea este apreciată atât pentru talentul muzical, ci și pentru stilul vestimentar pe care-l abordează. Artista nu are nicio problemă să poarte haine ieșite din comun sau încălțări, care mai de care mai ciudate. Iată cum arată noile cizme ale cântăreței. Ele fac furori și în rândul vedetelor de la Hollywood!

Cum arată noile cizme ale Deliei. Tu ai purta aceste încălțări?

Mai are nevoie Delia Matache de vreo introducere? În vârstă de 41 de ani, ea este, fără îndoială, una dintre cele mai ascultate cântărețe din România, dar și una dintre cele mai nonconformiste apariții de pe micul ecran.

Nu de puține ori, partenera de viață a lui Răzvan Munteanu a uimit publicul cu ținutele, dar și cu încălțările pe care a ales să și le achiziționeze și pe care nu a dat deloc puțini bani.

Cizmele care au făcut furori în rândul vedetelor de la Hollywood

Chiar de curând, blondina le-a arătat fanilor ei de pe rețelele sociale noile încălțări pe care și le-a cumpărat. Este vorba despre o pereche de cizme gri, marca MSCHF.

Acestea fac senzație chiar și printre vedetele de la Hollywood. Ele au fost văzute pentru prima oară la săptămâna modei de la New York , eveniment ce a avut loc în anul 2023.

De atunci, aceste încălțări au devenit rapid noua senzație a modei și iată că au ajuns și la noi în țară, mai exact la Delia. Vezi imaginile cu artista și cu noile sale încălțări în galeria foto a acestui articol.

Te-ar mai putea interesa și La ce emisiune celebră în România vrea să participe Delia Matache. Decizia vedetei i-a surprins pe mulți: “Mă duc”!

Câți bani ar fi scos Delia din buzunar pentru noile sale cizme

Aceste cizme par desprinse dintr-un desen animat. Dar, cu toate astea, Delia nu a ezitat să și le cumpere și să le includă în garderoba ei. Le vrei și tu? Ei bine, află că prețul nu este la îndemâna oricui.

Cizmele gri din picioarele artistei costă nu mai puțin de 350 de euro și sunt realizat în mare parte din cauciuc. În ciuda acestui lucru, încălțările se bucură de un real succes. Ele pot fi comandate de pe site-ul mschf.com.

Te-ar mai putea interesa și Delia, apariție incendiară în costum de baie. Imaginile fac furori pe Instagram, fanii o văd rar așa!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *