Noua tendință în materie de machiaj: roz! Claudia Preduca, make-up artist: “Există persoane care sunt adepte ale buzelor colorate” EXCLUSIV

„Rozul este o nuanță care chiar rezistă”
Noua tendință în materie de machiaj: roz! Claudia Preduca, make-up artist: “Există persoane care sunt adepte ale buzelor colorate” EXCLUSIV

Nuanțele de roz au cucerit pasionatele de machiaj, astfel că nu este de mirare că sunt folosite produse în aceeași culoare pentru buze, ochi și pomeți. Claudia Preduca, make-up artist, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre aceste tendințe. De asemenea, ea ne-a explicat și cum putem să combinăm rujul într-un roz aprins, în stilul Barbie.

Claudia Preduca, make-up artist: “Look-urile monochrome sunt în tendință”

Putem să folosim aceeași nuanță atunci când vrem să avem un look roz sau putem să combinăm un ruj într-o nuanță aprinsă cu un machiaj natural. În schimb, dacă visăm la un make-up în stilul wet look, Claudia Preduca ne-a dezvăluit că folosește un fard glittery pentru a ajunge la această tendință. Mai mult, ea ne-a demontat un mit, explicând că rozul chiar este o nuanță care rezistă atunci când vine vorba despre machiaj.

Ego.ro: Bună, Claudia! Observ câteva tendințe către nuanțele de roz. Consideri că putem avea un look all pink? Ce părere ai despre acest lucru?

Claudia Preduca: Da, cu siguranță, look-urile monochrome sunt în tendință în ultima vreme și eu sunt adepta lor.

Deja rozul a apărut și la machiajul glossy. Cum îl facem pe acesta? Folosim gloss-ul obișnuit, de buze? Tu ce tehnică ai?

Claudia Preduca: Putem folosi și gloss obișnuit, dar există și produse speciale pentru ochi care oferă același efect. Eu prefer să folosesc un fard foarte glittery care dă impresia de wet look.

”Depinde foarte mult de trăsăturile feței”

Am mai observat, de asemenea, că fardul de obraz roz se întinde de la pomete până la nas, în câteva tendințe. Cum ar trebui, totuși, să îl aplicăm pe acesta? Nu este prea mult așa cum este propus acum?

Claudia Preduca: Depinde foarte mult de trăsăturile feței, nu este nici corect, nici greșit, ci doar depinde de structura feței.

Nu îmi scapă nici “ștampilele”. Observ că se folosește fardul de ochi, rămânând o inimă sau diverse forme pe pleoapă, unde nu s-a aplicat produs. Cum facem un astfel de look, există plasturi speciali?

Claudia Preduca: Există într-adevăr și plasturi speciali, dar îi putem face chiar noi folosindu-ne de scotch și foarfecă.

Claudia Preduca, make-up artist
Claudia Preduca, make-up artist

”Contează mult produsul în sine și textura lui, nu neapărat nuanța”

Se mai poartă rujul roz aprins, stil Barbie? Cu ce ar trebui să fie combinat?

Claudia Preduca: Da, există persoane care sunt adepte ale buzelor colorate, se poate combina ori cu un machiaj natural, ori monochrome, exact despre ce vorbeam mai sus.

Fardul roz trebuie să fie combinat neapărat cu unul sidefat pentru un look de efect?

Claudia Preduca: Nu neapărat, look-ul de efect nu înseamnă doar glitter/sidef, un look all matte încă este în tendințe.

Totuși, vorbim de o nuanță care rezistă cam greu. Cum putem să avem un machiaj roz, pe buze, ochi și pomeți, care să reziste? Ce trebuie să folosim pentru fiecare.

Claudia Preduca: De fapt, rozul este o nuanță care chiar rezistă, mai ales când vine vorba de farduri, de multe ori este chiar greu de înlăturat la demachiere. Și mai exact contează mult produsul în sine și textura lui, nu neapărat nuanța.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.