Nu ai văzut-o niciodată așa pe Bianca Drăgușanu. Ce a pățit vedeta, fanii s-au amuzat copios: “Am râs 5 minute”

Cum a apărut Bianca Drăguanu pe rețelele de socializare.
Nu ai văzut-o niciodată așa pe Bianca Drăgușanu. Ce a pățit vedeta, fanii s-au amuzat copios: “Am râs 5 minute”

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai controversate vedete de la noi, știe cum să atragă atenția asupra sa și să câștige la capitolul imagine. Recent, ea a postat un video pe rețelele de socializare în care apare într-un salon de înfrumusețare în timp ce se lasă pe mâna specialiștilor. Ce i-au făcut aceștia, aflați în cele ce urmează.

Nu ai văzut-o niciodată așa pe Bianca Drăgușanu. Ce a pățit vedeta

De unii apreciată, de alții blamată, Bianca Drăușanu a știut întotdeauna să se facă remarcată. Pe lângă forma fizică de invidiat, vedeta este recunoscută și pentru viața amoroasă presărată cu nenumărate scandaluri.

Citește și: Afacerea din care Bianca Drăgușanu câștigă bani frumoși: „Fie că mă ridic sau nu mă ridic din pat, mie îmi vin minim 5000€ pe lună”

Însă în ciuda tuturor greutăților prin care a trecut și a criticilor pe care le-a primit de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a rămas o femeie puternică și a demonstrat că poate să facă față oricăror provocări.

Deși pe conturile ei de socializare obișnuiește să posteze doar imagini sau videoclipuri care să o pună într-o lumină favorabilă, uneori își încalcă această regulă și încearcă să le ofere urmăritorilor un prilej de a se amuza pe seama ei.

Așa s-a întâmplat și în cel mai recent video postat de ea pe Instagram, unde apare într-un salon de înfrumusețare. Nimic neobișnuit până aici. Doar că tratamentul de care a avut parte nu este deloc cel la care se aștepta diva.

În timp ce era spălată pe cap de unul dintre angajați, o altă reprezentantă a salonului vine și îi aplică o procedură cu totul ”specială”. Mai exact, îi aruncă tot părul plin de șampon pe față de mai multe ori, udând-o pe vedetă din cap până în picioare. Bineînțeles, totul a fost regizat, însă fani s-au amuzat copios după ce au urmări imaginile.

Bianca Drăgușanu, noi intervenții estetice

Diva a mers  din nou în cabinetul medicului estetician pentru câteva ”retușuri”. După ce și-a operat nasul și și-a armonizat trăsăturile faciale prin procedura denumită ”jawline”, vedeta a dorit încă o intervenție în zona ochilor.

Citește și: Ce studii are Bianca Drăgușanu. Detaliul pe care l-a ținut ascuns până acum

Este vorba de o procedură tot mai apreciată și în România, care se numește ”cat eyes”. Intervenția durează câteva minute prin punerea unor fire sub piele. Tehnica alungește forma ochilor și ridică sprâncenele, astfel că zona va deveni mult mai luminoasă și privirea va fi mult mai conturată.

Această procedură are și alte avantaje de ordin estetic: ameliorează cearcănele și pungile de sub ochi, elimină ridurile de expresie din zona ochilor, întinerește fața și maschează excesul de piele din zona ochilor.

Efectul este vizibil în câteva zile de la intervenție. Costul procedurii este de aproximativ 800 de euro.

”Am ajuns la Cluj pentru procedura de cat eyes pe care mi-o doresc și pe care am mai executat-o acum doi ani. Am venit și pentru botox astăzi. Ne pregătim. De abia aștept”, a spus Bianca Drăgușanu, pe contul ei personal de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *