Nu mai arunca bureții de vase vechi. Sunt foarte utili, vei regreta că nu ai știut asta până acum

Sunt de mare ajutor în casă
Nu mai arunca bureții de vase vechi. Sunt foarte utili, vei regreta că nu ai știut asta până acum

Nu vei mai arunca bureții vechi după ce vei citi aceste informații! Există o mulțime feluri în care bureții de vase vechi mai pot fi folosiți în casă. Cum aceștia sunt schimbați la câteva zile, deseori rămân cu un aspect decent. Așa că, de ce să îi arunci când îi poți refolosi pentru altceva?

Ce poți să faci cu bureții de vase vechi. Sfaturi foarte utile

Reutilizarea bureților depinde de starea în care sunt aceștia. Dacă încă arată bine, iată câteva situații în care îi poți reutiliza.

Pentru plantarea florilor. Exact ca cei pentru flori, da, pe care îi găsești în aranjamentele florale. Este suficient să pui un astfel de burete de fundul ghiveciului și apoi să uzi planta. Buretele va reține apa, iar planta nu va mai necesita udare pentru câteva zile.

Soluție pentru eliminarea umidității și a mirosului neplăcut din frigider. Multe persoane se confruntă cu problema mirosului neplăcut din frigider. Pentru a scăpa de el, spală mai întâi fiecare raft, apoi toarnă sifon pe partea uscată a buretelui și așază-l în frigider. Poate fi așezat și un cutia pentru legume și fructe.

Pernă pentru ace. Gospodinele au mereu ace la îndemână pentru a mai repara câte ceva. Ei bine, un burete vechi pentru fi folosi pentru a păstra acele în siguranță în el.

În locul săpunierei. Pentru persoanele care folosesc săpun solid un burete este nemaipomenit pentru a ține locul săpunierei. Buretele va absorbi apa și săpunul nu își va pierde forma. Este suficient doar să pui buretele cu partea moale în sus, apoi să așezi săpunul pe el.

Citește și – De ce să pui sare pe buretele cu care speli vasele. Trucul e uimitor, îl vei folosi mereu

Suport pentru lucruri fragile. Atunci când depozitezi sau pregătești lucruri fragile pentru a fi transportate, bureții de vase vechi sunt de mare ajutorul pentru protecția acestora. Trebuie doar să îi așezi printre lucrurile fragile și vor fixa în siguranță conținutul cutiilor.

Pentru curățarea jaluzelelor. Mulți oameni știu că jaluzelele se curăță foarte greu. Cu bureți de vase acest lucru poate fi mai simplu. Este nevoie doar să atașezi unul sau doi bureți pe un obiect mai lung și să cureți spațiul dintre jaluzele.

Pentru îndepărtarea tapetului. Dacă vrei să îndepărtezi tapetul de pe pereți buretele vechi te poate ajuta. Toarnă puțin detergent în apă caldă, apoi umezește tapetul cu ajutorul buretelui. Astfel adezivul se va înmuia și se va desprinde mai ușor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.7 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *