Nu mai păstra bonurile în portofel. Detaliul care îți va schimba viața

De ce nu este bine să păstrezi bonurile fiscale în portofel.
Nu mai păstra bonurile în portofel. Detaliul care îți va schimba viața

Mulți au obiceiul de a păstra bonurile fiscale în portofel pentru a se asigura că le au mereu la îndemână în caz de nevoie. Însă acest obicei le poate cauza neplăceri în plan financiar. Deși pare a fi mai degrabă o superstiție, mulți consideră că a păstra bonuri în protofel atrage ghinionul. Iată unde ar trebui păstrate, de fapt, bonurile fiscale pentru a evita problemele legate de bani.

Nu mai păstra bonurile fisale în portofel

Dacă ții bonurile fiscale în portofel, ar fi bine să renunți la acest obicei, considerat de mulți păgubos. Se spune că atunci când păstrezi bonuerile fiscale în portofel atragi ghinion în plan financiar. Practic, nu faci decât să atragi sitauții în care ești nevoit mai mult să cheltui, în loc să strângi bani.

În schimb, este recomandat să ții bonurile în geantă, borsetă sau în orice alt loc, iar din portofel să nu îți lipsească banii. Dacă vrei să atragi abundeța nu păstra niciodată portofelul gol, ci întotdeauna să ai în el bani. Grecii au obiceiul de a păstra în permanență câteva monede în portofel, astfel încât să se asigure că acesta nu va fi niciodată gol. Iar explicația aici este simplă: banii atrag bani.

Citește și: 5 cristale aducătoare de bani. Ce să porți sau să ții în casă pentru noroc și bunăstare

Această practică s-a răspândit în întreaga lume și se extinde și la conturile bancare, deoarece mulți greci cred că dacă îți lași soldul bancar să ajungă la zero poate aduce ghinion. De asemenea, se spune că este bine să ai măcar o bancnotă în portofel de care să nu te atingi niciodată și care va atrage prosperitatea.

În multe culturi, monedele cu găuri sunt considerate adevărate talismane care pot atrage abundeța. Se crede că aceste obicete atrag energia banilor și îi pot îmbogăți pe cei care le poartă. Mulți oameni obișnuiesc să păstreze în portofel una sau mai multe astfel de monete pentru a atrage norocul financiar.

Superstiții legate de bani

Chinezii au o întreagă filosofie legată de bani. Potrivit acestei culturi, portofelul roșu este un simbol al prosperității. Se spune că păstrarea banilor într-un astfel de portofel poate aduce bogăție și protecție împotriva pierderilor financiare. Acest obicei este extrem de răspândit mai ales în timpul Anului Nou chinezesc.

Citește și: Greșeala banală care îți alungă banii și norocul din casă. Ce nu trebuie să faci sub nicio formă

În Filipine, există o tradiție pe care o întâlnim și în unele zone din România. Se spune că nu este bine să mături podeaua noaptea, deoarece acest lucru va duce la sărăcie și pierderi financiare mari.

Și dacă tot am amintit de țara noastră, nu putem să nu evidențiem faptul că și la noi există superstiții legate de bani. Spre exemplu, una dintre cele mai comune este aceea de a nu arunca gunoiul noaptea, deoarece se spune că arunci norocul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
3.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *