Nu mai pune lapte în cafea. Secretul pentru un gust extraordinar și textură cremoasă

Secretul pentru o cafea cremoasă
Nu mai pune lapte în cafea. Secretul pentru un gust extraordinar și textură cremoasă

Cafeaua este, fără îndoială, una dintre cele mai consumate băuturi din lume. Mulți oameni își încep ziua cu ea pentru că le dă energia necesară, așa că știu destul de bine cum să o prepare. Totuși, există un secret cunoscut doar de experți. Iată ce trebuie, de fapt, să adaugi în cafea ca să iasă cremoasă. Nu, nu este vorba despre lapte!

Ce ingredient să pui în cafea ca să iasă cremoasă

E dimineață și simți că nu ai energia necesară pentru a-ți începe ziua? Ei bine, atunci o ceașcă de cafea fierbinte cu siguranță te poate ajuta. Această băutură este extrem de aromată și delicioasă.

Totuși, dacă nu ești mulțumit, află că o mai poți îmbunătăți. Spre exemplu, o poți face mai cremoasă și nu cu lapte, așa cum probabil că te-ai gândit.

Potrivit speciailiștilor, poți apela la un truc în pregătirea cafelei și astfel te vei bucura de o experiență deosebită. Vei scăpa de gustul mult prea amărui și vei obține o textură aerată și cremoasă pentru băutura ta preferată.

Și, ca să nu mai prelungim suspansul, mărturisim că ingredientul care trebuie adăugat în cafea este untul. Da, ai auzit bine! Acest produs nu numai că are capacitatea de a îmbunătăți textura cafelei, dar este și extrem de sănătos pentru organismul uman.

Asta pentru că este bogat în proteine și grăsimi sănătoase. De altfel, multe persoane îl utilizează la gătit sau îl mănâncă întins pe pâine, la micul dejun.

Te-ar mai putea interesa și Cât rezistă untul la frigider după ce desfaci pachetul. După cât timp nu mai este bine să îl consumi!

Cafea cu unt
Cafea cu unt

Cum se prepară cafeaua cu unt

Ingrediente

  • 40 de g de unt rece
  • 300 de ml de cafea tare, fierbinte
  • 30 de g de ulei de cocos bio

Mod de preparare

Mai întâi de toate, se taie untul sub formă de cuburi. Ulterior, se pune cafeaua și uleiul de cocos într-un recipient înalt. Mai departe, se adaugă cuburile de unt treptat și se amestecă până când acestea se topesc.

La final, se toarnă cafeaua cu unt în două pahare și se servește cu lapte spumant, cu un vârf de scorțișoară măcinată sau cu puțină vanilie. Spor la treabă!

Te-ar mai putea interesa și Nu mai bea niciodată cafea după această oră. Sigur nu ai fi bănuit ce efecte are de fapt asupra corpului!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *